Hervormde gemeente Ede

Zendingswerkers

Zendingswerkers

Namens onze Herv. Gemeente zijn verschillende zendingswerkers uitgezonden naar plaatsen elders in de wereld. Op deze pagina noemen we een aantal van hen, om veiligheidsredenen kunnen we hier niet iedere zendingswerker noemen. Met name genoemd of niet, we bevelen al onze zendingswerkers van harte aan in uw gebed.

Björn en Marlies

Vanuit de Oude Kerkgemeente zijn Marlies en Björn van Veelen in juni 2019 voor 6 jaar, namens de GZB, uitgezonden naar Salatiga. Een middelgrote stad in Midden-Java, Indonesië.

Lees meer

Vanuit de Bethelkerk

Vanuit de Bethelkerk is een gezin met drie kinderen uitgezonden naar Centraal-Azië. Vanwege veiligheidsredenen kunnen we hun naam en het land hier niet op de website noemen. 

Lees meer

Gerlinde in Centraal-Azië

Eind 2019 is Gerlinde uitgezonden naar Centraal-Azië (om veiligheidsredenen noemen we de volledige naam van Gerlinde en de naam van het land niet). Ze werkt als verpleegkundige in een hospice bij een diaconaal project, waar met name daklozen worden verzorgd. 

Lees meer

Familie Heij op Bonaire

Op zondag 4 juli 2021 zijn Mart, Loes en hun dochter Laura Heij vanuit de Bethelkerkgemeente uitgezonden naar Bonaire voor Trans World Radio (TWR).

Lees meer