Hervormde gemeente Ede

Coll. v Kerkrentmeesters

Secretariaat: Kerkelijk Bureau

Online webwinkel

CvKWebwinkelHet is mogelijk online collectebonnen te bestellen, giften over te maken en toezeggingen te doen voor de Kerkbalans. Betalingen gaan via de beveiligde omgeving van iDEAL.

Via het Webwinkel menu kunt u naar de online website van skgcollect.nl en al deze zaken regelen.

Het College van Kerkrentmeesters beveelt de Webwinkel van harte aan!

Verhuurreglement

Op deze pagina kunt u het verhuurreglement downloaden van de Hervormde Gemeente van Ede. In het verhuurreglement staan alle voorwaarden en prijzen beschreven die van toepassing zijn op de verhuur en het gebruik van de kerkelijke gebouwen. Klik onderaan deze pagina op de downloadlink om het document te downloaden.

Heeft u vragen over de verhuur of het gebruik van een van de kerkelijke gebouwen?

Start Actie kerkbalans 2022

Kerkbalans 2022

De jaarlijkse Actie Kerkbalans gaat weer van start. Wist u dat Kerkbalans de grootste fondsenwerving van het land is? Door het hele land vragen plaatselijke kerken aan hun leden om een financiële bijdrage. In de week van maandag 17 januari 2022  t/m 22 januari 2022 zal de Kerkbalansbrief met bijdrageformulier bij u bezorgd worden.