Hervormde gemeente Ede

Coll. v Kerkrentmeesters

Coll. v Kerkrentmeesters

Secretariaat: Kerkelijk Bureau

Kerkbalans: eerste telling

Kerkbalans 2017Verheugd delen we u mee dat de Actie Kerkbalans in eerste telling € 851.500 heeft opgebracht. Dit is ruim € 42.000 meer dan vorig jaar.

Met vertrouwen kunnen ook in 2017 de prediking, het pastoraat, jongeren- en ouderenwerk, evangelisatie en missionaire activiteiten in onze gemeente weer voortgang vinden in goede gebouwen waarin we samenkomen.

Naast onze God hartelijk dank aan u die bereidwillig hebt toegezegd. En aan u die zich wilde inzetten om dit mooie resultaat te bereiken zoals de lopers, kerkelijk bureau en de bezielende coördinator AKB Evert Jan van den Heuvel.

Online webwinkel

CvKWebwinkelHet is mogelijk online collectebonnen te bestellen, giften over te maken en toezeggingen te doen voor de Kerkbalans. Betalingen gaan via de beveiligde omgeving van iDEAL.

Via het Webwinkel menu kunt u naar de online website van skgcollect.nl en al deze zaken regelen.

Het College van Kerkrentmeesters beveelt de Webwinkel van harte aan!

Verhuurreglement

Op deze pagina kunt u het verhuurreglement downloaden van de Hervormde Gemeente van Ede. In het verhuurreglement staan alle voorwaarden en prijzen beschreven die van toepassing zijn op de verhuur en het gebruik van de kerkelijke gebouwen. Klik onderaan deze pagina op de downloadlink om het document te downloaden.

Heeft u vragen over de verhuur of het gebruik van een van de kerkelijke gebouwen?

Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkbalans daar geef je voor!

Kerkbalans 2018Inluiden Kerkbalans

De actie kerkbalans is maandag van start gegaan  Met een aantal kerkgenootschappen in Ede hebben we een gezamenlijk inluidmoment gehouden in de Oude Kerk aan de Grotestraat. Onder het genot van koffie heeft onze burgemeester een korte toespraak gehouden. 

In de week van 22 januari ontvangt u de AKB-brieven.

In de week daarop, vanaf 29 januari halen we deze weer op.
Kunnen we weer op uw bijdrage rekenen?

 Commissie geldwerving van het College van kerkrentmeesters.

Echtpaar 2 enveloppen

Uitleg waarom beide leden van een echtpaar elk afzonderlijk een brief krijgen met het verzoek om mee toe doen aan de Aktie Kerkbalans.

Dit jaar word de Actie Kerkbalans voor de tweeënveertigste keer gehouden. In onze Hervormde gemeente doen beide echtgenoten elk afzonderlijk mee aan het verjaardagfonds, aan de solidariteitskas en aan de collectes in de kerkdienst en tegenwoordig ook de Actie Kerkbalans. Aangezien er bij College van Kerkrentmeesters elk jaar vragen over binnenkomen lichten wij toe waarom er is gekozen om ieder lid van een echtpaar apart aan te schrijven.

Lees meer

Betaalmethode

In de week van 22 t/m 27 januari 2018 worden de toezeggingsformulieren voor AKB-2018 weer verspreid. Net als voorgaande jaren kunt u kiezen uit vier betaalmethoden, aangezien er op het toezeggingsformulier maar beperkt ruimte beschikbaar is volgt hieronder een korte toelichting op deze betaalmethoden.

Lees meer