Logo groot

De Ark - Nieuws

Vakantie Bijbelfeest en Sport+ week

vfb2018Vakantie Bijbel Feest en Sport+ week...Zoek het uit!

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang! Op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 augustus vieren we dit feest.

Het thema is: “Zoek het uit!”

Om dit feest in goede banen te leiden zoeken we vrijwiligers!

Dus papa’s, mama’s opa’s, oma’s of andere belangstellenden, wij kunnen een heleboel helpende handen gebruiken. Zowel voor, tijdens als na het feest. Iedereen vanaf 13 jaar is welkom om te helpen. Diploma’s zijn niet nodig. We hebben mensen nodig die kinderen begeleiden, naar ze luisteren en hen een gezellige tijd willen geven, maar ook hele praktische hulp bij de catering is erg nodig. Mede dankzij u/jou kan het Vakantie Bijbel Feest en Sport+ weer een enorm succes worden. U kunt zich digitaal opgeven. Dit kan via onderstaande link. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHmXOsZ1y7bMmJq8_LKOv8Fl0IYc3JSS_ox7MIQnLXKRBZug/viewform?c=0&w=1

Ook is het mogelijk je maatschappelijke stage te lopen tijdens het Vakantie Bijbel Feest en Sport+. Geef dit bij de opmerkingen op het opgaveformulier aan.

Sponsors gezocht

Om de kinderen te voorzien van wat lekkers zoeken we sponsors. Niet in de vorm van geld maar in de vorm van boodschappen. Hierbij kunt u/jij denken aan een fles limonade, een pak koekjes o.i.d. Graag willen wij u vragen hierin te helpen. Hoe? We zullen de komende weken vanaf 3 juni in de hal staan met een tafel waarop u briefjes aantreft met de benodigde boodschappen. U bent dan vrij welke boodschappen u wilt aanschaffen voor het Vakantie Bijbel Feest en Sport+. In de hal van de Ark staan kratten waar de boodschappen in mogen worden gezet.

Daarnaast zoeken we knutsel materiaal. Heeft u het volgende in huis of maakt u de komende weken iets leeg wat wij kunnen gebruiken neem het mee naar de Ark.

• Lege flessen van shampoo, douchegel, afwasmiddel, allesreiniger etc. Graag wel alvast ontdaan van etiket en schoongespoeld.
  • Lege melk- en vla pakken (graag schoongespoeld)
  • Restjes stof
  • Kurken

In de hal staan kratten waar u de benodigdheden in kunt leggen.

Namens het VBF en Sport+ team alvast Hartelijk Bedankt!

Nacht van gebed 1-2 juni 2018

opendoors

Open Doors Nacht van Gebed 1 – 2 juni 2018

De Nacht van Gebed die voorheen gehouden werd in kerkgebouw De Ark, wordt dit jaar gehouden in gebouw De Wissel, E.G. Jonah, Bettekamp 99, Ede.

Tijd: vrijdag 1 juni 22.30 uur tot zaterdag 2 juni 6.00 uur.

Onze vervolgde geloofsgenoten vragen altijd om gebed, en omdat velen van hen het juist ’s nachts erg moeilijk hebben, bidden we ’s nachts voor hen.

Open Doors zorgt voor filmpjes van verschillende landen en voor concrete gebedspunten.

Komt u ook meebidden? U kunt op elk moment aanschuiven en weer vertrekken.

Neem voor vragen contact op met:

Leen Versteeg, tel. 0318-650336 of met: Bernhard v.d. Zee,   tel. 0318-654033

Meer info vindt u op https://www.opendoors.nl/nacht

SAMEN jaarthema 17-18

jaarthema 17 18

Het jaarthema SAMEN is een prachtig uitgangspunt waarin de (onderlinge) groei van de gemeenschap van gelovigen centraal staat. Groei naar elkaar én naar God.
Horizontaal én verticaal dus.

Die gemeenschap is een bonte verzameling van gelovigen en zoekenden. Veelkleurig.

In het SAMEN zit het AMEN. We zeggen AMEN op het SAMEN optrekken, maar het geeft ook weer dat gebed een leidende/dragende rol speelt.

Voor meer informatie over het thema, handouts bij de kerkdiensten,  data enz. zie onder toerusting.