Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Leeskring Theologie

Verbonden en vervreemdIn het komend seizoen wordt in de leeskring theologie het boek ‘Verbonden en vervreemd’ besproken. De auteur van dit boek is dr. W. Dekker, voormalig studiesecretaris van de IZB en in Ede geen onbekende.

We komen bij elkaar op 5 woensdagavonden in de Bethelkerk, maar ook belangstellenden van buiten onze gemeente zijn van harte welkom. De eerste avond is op 31 oktober 2018. Op de laatste avond 27 maart 2019 hopen we met dr. W. Dekker in gesprek te gaan over zijn boek. Dit alles D.V.

lees hier verder voor meer informatie.

19 september - seniorenmiddag

koorogel bkerkOp woensdagmiddag 19 september zal de volgende seniorenmiddag van het nieuwe seizoen worden gehouden in de Bethelkerk van 14.30 uur – 17.00 uur.
Ds. Beekman zal de korte overdenking verzorgen. Daarna wordt de verhalenkoffer geïntroduceerd. Dit is een nieuw programmapunt voor de seniorenmiddagen. De gast is deze middag onze organist de heer Bram Oppeneer.

lees meer

Gemeenteavond

Logo Mijn Bethelkerk 2Op D.V. woensdag 19 september is er de jaarlijkse avond ter opening van het kringwerk en met informatie voor de gemeente over zaken die aan de orde zijn of komen. Dit laatste betreft ditmaal de nieuwe organisatie van het pastoraat. Allen hartelijk welkom; aanvang 20.00 uur in de Bethelkerk.

Start nieuw seizoen literaire kring Bethelkerk

boekenVoor iedereen die van lezen houdt: tijdens vier dinsdagavonden duiken we als kring telkens in een andere literaire roman, dus in een boek dat meer lagen heeft en waarin de beeldspraak belangrijk is. In literatuur wordt vaak een levensprobleem in zijn hele levenssamenhang voelbaar gemaakt: het beleven helpt het doordenken. De avonden worden gehouden in de Bethelkerk, maar zijn open voor iedereen.

We komen bij elkaar op:

  • 9 oktober 2018
  • 27 november 2018
  • 12 februari 2019
  • 2 april 2019

Wees welkom, voor een keertje of vaker.

Klik hier voor meer informatie en de uitgekozen boeken

of stuur een mail naar Gerda van de Haar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Kerkdienst

Logo Mijn Bethelkerk 2Elke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.
  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Lees meer