Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Heilige Doop

doopKomende zondag 20 januari zal in de ochtenddienst de Heilige Doop worden bediend aan 2 kinderen van de gemeente.

Iedereen van harte uitgenodigd om dit met ons te vieren.

Wijziging rekeningnummer

Het bankrekeningnummer van de Bethelkerkgemeente is gewijzigd. Het nieuwe nummer is:

NL47RABO0373718578
t.n.v. Wijkkas Bethelkerkgemeente

De Kerkdienst

Logo Mijn Bethelkerk 2Elke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.
  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Oproep: Alpha zoekt kokers!

alpha cursusMaandag 14 januari zijn we gestart met de Alpha cursus. Voor een aantal avonden zijn wij nog dringend op zoek naar kokers die voor het team en de deelnemers willen koken.

Het gaat om de volgende data:

• 28 januari: 1 koker - Nieuwe Kerk
  • 4 februari: 2 kokers - Beatrixkerk
  • 11 februari: 1 koker - Nieuwe Kerk
  • 18 februari: 2 kokers - Beatrixkerk
  • 25 maart: 1 koker - Nieuwe Kerk
  • 1 april: 1 koker - Beatrixkerk
  • 8 april: 2 kokers - Nieuwe Kerk
  • 15 april: 2 kokers - Beatrixkerk

De maaltijd start om 19:00 uur. De kosten voor het koken kunnen gedeclareerd worden. Wij zouden het erg fijn vinden als u zich hiervoor wilt aanmelden!

Namens het Alpha team,
Mark Vonk