Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Terugblik - seniorenmiddag 19 juni

20190619SeniorenmiddagTerugblik3Woensdag 19 juni jl. was er weer een seniorenmiddag in de grote zaal van de Bethelkerk. Een gezellige middag met prachtige natuurbeelden uit het 'Binnenveld', die onze verhalenverteller Louis Fraanje, voorzien van de nodige humor en kwinkslagen aan zijn publiek vertoonde.

Lees meer

De Kerkdienst

Logo Mijn Bethelkerk 2Elke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.
  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Lees meer

Gemeentedag 2019

Logo Mijn Bethelkerk 2Op D.V. zaterdag 14 september 2019 is het zover: De gemeentedag! Een markering voor de start van een nieuw seizoen, waarbij volop ruimte is voor ontmoeting, activiteiten, plezier en gezamenlijk bezig zijn.

Voor deze dag hebben we de inzet gevraagd van verschillende gemeenteleden. Zij zullen op deze dag hun talenten met u delen.

Er is voor ieder wat wils. U kunt van 's middags tot en met ’s avonds meedoen, maar u kunt ook na de workshops binnen komen. U bent te allen tijde van harte welkom, wánt de Bethelkerk, dat zijn we samen! Lees de hier onderaan bijgevoegde flyer voor meer details!

Het programma voor deze dag:
14:30 uur Inloop met koffie en wat lekkers
14:50 uur Welkom
15:00 uur Start workshops en kinderprogramma
17:00 uur Einde workshops
17:15 uur Einde kinderprogramma
17:00 uur Ontmoeting
17:40 uur Sing-in
18:00 uur Maaltijd

U kunt zich opgeven via deze link, of via de intekenlijsten in de kerk. De lijsten liggen voor in de hal en achterin de kerk.

Voor de workshops geldt: vol = vol, dus wees er op tijd bij!

Inschrijven kan tot uiterlijk 31 augustus!

Op vrijdagavond 13 september is er voor de 12+ jeugd een dropping georganiseerd. We verzamelen om 21:45 uur bij de Bethelkerk. Na de dropping is er nog tijd voor gezelligheid en wat lekkers! Natuurlijk is de jeugd ook van harte welkom op zaterdag!

Graag tot ziens!

De gemeentedagcommissie