Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Seniorenmiddag - 2 oktober

opgraving reehorstOp woensdag 2 oktober zal de eerste seniorenmiddag van het nieuwe seizoen worden gehouden, van 14.30 uur – 17.00 uur in de grote zaal van de Bethelkerk. De korte overdenking zal worden verzorgd door Ds. W.G. van den Top.

Gasten zijn deze middag de heer Ronald ’t Hart uit Brummen en de heer Eric Norde uit Ede. Deze archeologen zijn werkzaam bij RAAP Archeologisch Adviesbureau te Zutphen. Uitgelegd zal worden wat archeologie nu eigenlijk is.

Alle senioren uit de Rietkampen en Ede-Zuid (en natuurlijk ook buiten deze 'grenzen') zijn van harte welkom!

Lees meer

De Kerkdienst

Logo Mijn Bethelkerk 2Elke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.
  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Lees meer

Opening Winterwerk

Logo Mijn Bethelkerk 2Aanstaande zondag 22 september staat de ochtenddienst in het teken van de opening van het winterwerk. In deze dienst legt een aantal bezoekwerkers de belofte van geheimhouding af. Medewerking aan de dienst wordt verleend door het kinderkoor Jedaja. Van harte welkom!

Nieuwe leeskring theologie

Lezen en laten lezenHoe lezen we de Bijbel?

In het komende seizoen wordt in de leeskring theologie het boek ‘Lezen en laten lezen’ van prof. A. Huijgen besproken. In het woord vooraf schrijft de auteur het volgende: ‘Christelijk Nederland zindert van vragen rond de uitleg van de Bijbel. Vaak draait het daarbij om een paar hete hangijzers, zoals de visie op homoseksualiteit of schepping en evolutie. Het lezen van de Bijbel gaat echter om zo veel meer en vaak ook om wat anders. Vandaar dit boek.’

Leden van andere wijkgemeenten zijn uiteraard ook van harte welkom!

Lees meer