Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Lijdenstijd

3kruisen

Lam van God,
dat de zonde der wereld draagt.
Heer, ontferm U over ons.

Lam van God,
dat de zonde der wereld draagt.
Heer, geef vrede overal.

Agnus Dei, Sela

Actiewebsite verbouwing Kajuit

De Jeugdraad is druk aan het nadenken over leuke en ludieke acties om geld op te halen voor de verbouwing van de Kajuit. Er is een speciale website gelanceerd. Op deze website houden we u op de hoogte over de voortgang van de verbouwing en komende acties!

Op deze website staat ook een webshop waar we van tijd tot tijd leuke producten en/of diensten zullen aanbieden om zo geld in te zamelen.

 

Telefooncirkel ouderen Bethelkerk

oude telefoonEr is een telefooncirkel samengesteld vanuit de Bethelkerkgemeente om in deze tijd telefonisch contact te kunnen maken met onze oudere gemeenteleden die aan huis gebonden zijn en waarvoor bezoek moeilijk is geworden.

Lees meer

Diensten Bethelkerk en corona

Coronavirusupdate 5 maart 2021

Inmiddels zijn we al sinds december in een lockdown. Dit heeft tot gevolg gehad dat we in de Bethelkerk niet kunnen samenkomen. We zijn dankbaar voor de manier waarop onze diensten online toch doorgang kunnen vinden. Tegelijk snakken we allemaal ook naar het moment dat we elkaar weer in levende lijve kunnen ontmoeten rondom het Woord. We zijn blij en dankbaar dat het de verwachting is dat dit in de komende maanden in toenemende mate weer mogelijk zal zijn.

Lees meer

Seniorenmiddagen Ede-Zuid

20201008 seniorenmiddagenGelet op de huidige omstandigheden zullen we helaas de komende tijd geen bijeenkomsten met senioren kunnen houden.

Op dit moment is nog volstrekt onduidelijk hoe lang dit ook nu weer gaat duren. We willen geen risico’s nemen met u als kwetsbare groep. Jammer, want juist nu is er behoefte aan ontmoeting.

Lees meer

Kerkdiensten en registratie

foto bethelkerkElke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze Drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.

  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Voor de diensten geldt een registratiesysteem. Dit kan worden gevonden onder: Erediensten > Inschrijven kerkdiensten.

Lees meer

Praktische hulp

Logo Mijn Bethelkerk 2De diakenen bieden hulp aan mensen die praktische zaken niet kunnen, of durven te doen als gevolg van de coronacrisis.

U kunt contact opnemen met de diakenen via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.