Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Alpha cursus 2020

alpha 2Het kan u niet ontgaan zijn dat de banner van de Alphacursus aan de Bethelkerk hangt. Aanstaande maandag, 13 januari starten we met de Alphacursus. Op het moment van schrijven dit artikel hebben we 14 deelnemers die zich hebben opgegeven, waarvan een aantal nog twijfelen of ze komen. Hiermee ronden we een periode van voorbereiding af, als team kijken we er vol verwachting naar uit om te kunnen starten en de deelnemers te ontvangen.

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen of de eerste avond wil mee kijken, dan bent u van harte welkom!

lees meer

De Kerkdienst

Logo Mijn Bethelkerk 2Elke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.
  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Lees meer

Kerk en School

KidsAanstaande zondagochtend 26 januari heten we de kinderen en leerkrachten van de Koepelschool van harte welkom in de Bethelkerk! We hopen op een fijne Kerk en School dienst. Wees welkom!

Vertrouwd en Veilig

logo vvIn de Hervormde Gemeente Ede willen we in vertrouwen een gemeenschap vormen, in het besef dat we door God aan elkaar gegeven zijn. Maar hoe voorkomen we dat er iets misgaat in de onderlinge verhoudingen? En als het fout loopt, waar kun je dan terecht?

Lees meer