Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Open Kerk

Vanaf 23 augustus 2022 is de Bethelkerk weer iedere dinsdagmorgen open, van 10 tot 12 uur. Hieronder een sfeerimpressie.

bezoekersbrandende kaarsenfoto's uit de oude doosInformatieNieuwsgierig? Kom na de zomervakantie gerust langs voor een bezoek. Ook voor u als gemeentelid zeker de moeite waard. Er liggen prachtige fotoplakboeken uit de oude doos! Ook is er ruimte voor bezinning, stilte, ontmoeting en een praatje.

Welkom! En wellicht……….neem iemand mee.

We kunnen nog gastheren en gastvrouwen gebruiken. U bent ongeveer één keer in de 8 weken aan de beurt. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefooncirkel ouderen Bethelkerk

oude telefoonEr is een telefooncirkel samengesteld vanuit de Bethelkerkgemeente om telefonisch contact te kunnen maken met onze oudere gemeenteleden die aan huis gebonden zijn en waarvoor bezoek moeilijk is geworden.

Kerkdiensten in de Bethelkerk

foto bethelkerkElke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze Drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.

• De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur