Skip to main content

Bethelkerkgemeente Ede

Tienerclub T@mim 2022-2023

tamimlogo 03Voor alle tieners vanaf de brugklas tot pak em beet 16 jaar (wanneer je naar 4U wilt????) is er elke vrijdagavond van 20.00 tot 21.45 uur Tamim!

Wat maakt Tamim nu zo gaaf dat je hiervoor graag van de bank af komt en naar de Kajuit fietst, loopt of rent? Nou, een lekkere chille bank, met chips, zonder ouders, broertjes of zusjes (tenzij die ook op Tamim zitten, sorry, daar is niets aan te doen).

Tamim is vooral een plek waar je elkaar ontmoet na een saaie, leuke, vervelende of drukke schoolweek; over alles mag praten of lekker kunt luisteren. Ook over de mooie en lastige onderwerpen uit het (tiener)leven????. Komen we er (zelf) niet uit? Pakken we de Bijbel erbij om te horen wat God ons hierover te zeggen heeft! Maar we trekken er ook vaak genoeg op uit: Sirkelslag, Jachtseizoen, Nieuwjaarsgala (poging 2), schaatsen en natuurlijk een fantastisch kamp met Hemelvaart.

Kortom, een mix van gezelligheid en gesprekken die ertoe doen! Klinkt dat okay? Kom vooral kijken, de startavond is op vrijdag 30 september.

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes van jullie Tamim-leiding: Marleen, Rick, Ellis, Geraldine, Judith, Ed, Annemieke & Jan