Bethelkerkgemeente Ede

Contactgegevens

Contactpagina

BETHELKERK Locatie Bethelkerk
Jan Th. Tooroplaan 133, Ede
tel: 0318-633113
facebook
 
 
     
Beheerder: Dhr. Co Gijsbertsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  tel: 06-10710920  
     
Koster: Dhr. Geurt Peelen  
  Dhr. Dick van de Weerd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Predikant: ds. D.G.R.A. Beekman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Willem Marislaan 15  
  6717 HA Ede  
  tel: 0318 636623  
     
Bijstand in het pastoraat: Ds. W.G. van den Top Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Scriba: Dhr. Kees den Ouden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Leo Gestelstraat 11  
  6717 RH Ede  
  tel: 0318 631598  
     
Voorzitter kerkenraad: Dhr. Jan Klaver Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Penningmeester wijkkas: Dhr. Eric van den Hul Giften:
    IBAN NL47RABO0373718578
    t.n.v. Wijkkas Bethelkerkgemeente
     
Vervoer kerkgangers:  Dhr. Niels Breunissen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   
Kopij Bethelmail   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kopij Edese Kerkbode Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kopij website Arjan en Geralda van de Hoeve Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webmaster Nico van der Neut