Bethelkerkgemeente Ede

Catechisatie

Belijdeniscatechisatie

Belijdeniscatechisatie wordt tweewekelijks op maandagavond van 21:00 tot 22:00 uur in de Bethelkerk gegeven door ds. Beekman. De eerste bijeenkomst is op maandag 1 oktober. De belijdeniscatechisatie is bedoeld ter voorbereiding op het doen van openbare geloofsbelijdenis in het midden van de gemeente op de zondag voor Pasen (Palmpasen). Wie belijdeniscatechisatie wil gaan volgen of dat overweegt, kan hiervoor contact opnemen met ds. Beekman.

Catechisatie 16+

De catechisatie voor de 16+ wordt om de week gegeven op maandagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur in de Bethelkerk door Annette van den Hul en ds. Beekman. Doel is door ontmoeting en gesprek meer te ontdekken over geloven in God. De eerste bijeenkomst is op maandag 1 oktober 2018.

Catechisatie (vanaf 12 jaar)

follow_me_hgjbCatechese is geloofsonderricht. In een aantal jaren nemen wij met onze jongeren de hoofdzaken van het geloof door, toegespitst op de praktische betekenis vandaag. Follow-Me is de methode die we voor de groep 12-15 jarigen gebruiken. De titel geeft aan dat het leren volgen van Jezus het belangrijkste is dat wij willen doen. Met hulp van de Geest!

Er worden uitnodigingen verspreid naar de jongeren die ons bekend zijn (via een ledenbestand, of als ze vorig jaar zijn geweest). Tegelijk is IEDEREEN welkom!

Wanneer?
Maandag 19.00 uur