Bethelkerkgemeente Ede

Cluster-indeling

Cluster - indeling

De wijkgemeente is verdeeld in clusters. Een cluster bestaat uit een aantal straten, waarbij de leden uit die straten onder dezelfde clusterouderling vallen. Deze ouderlingen  leggen (samen met een bezoekteam) huisbezoeken af bij gemeenteleden binnen het cluster. Het streven is om elk gemeentelid eens in de twee à drie jaar te bezoeken. Elk cluster heeft een ouderling, bezoekbroeders, of -zusters en een diaken. U vindt de indeling van de straten per cluster in de bijlage onderaan de tekst.

Cluster 1 dhr. Marten Baan  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 2 dhr. Jaap Kieviet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 3 dhr. Evert-Jan Korving Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 4 dhr. Arjon Buijert Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 5 dhr. Dick Hooijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 6 dhr. Martijn Snoep Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ouderencluster dhr. Gilbert van Veldhuizen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ouderenbezoekwerk mevr. Marianne Klaver Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Cluster

Sectie   Ouderling   Diaken
1 1 (geperforeerden) J. van Schaik   G. Peelen
1 7   J. Klaver   G. Peelen
2 2   C. den Ouden   G. Nooteboom
2 6   M. Donkelaar   G. Nooteboom
3 3   H. van de Kamp   A. Jochemsen
3 10 (geperforeerden) L. Vogel   A. Jochemsen
4 4 (Nieuwbouw oost) J. Kieviet   R. Welgraven
4 8   J. Groeneveld   R. Welgraven
5 5   G. Remmelink   J. Gijbertsen
5 9   J. Hagenbeek   J. Gijbertsen