Skip to main content

Bethelkerkgemeente Ede

Contact kerkenraad

KERKENRAAD

Predikant: ds D.G.R.A. Beekman 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bijstand in het pastoraat: ds. W.G. van den Top Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scriba: Dhr. Nico Admiraal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorzitter kerkenraad: Dhr. Adriaan Prins Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   
Ouderlingen    
Clusterouderlingen    
Cluster 1 Dhr. Marten Baan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 2 vacant (Dhr. Martijn Snoep wnd) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 3 Dhr. Izak Vermeij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 4

Dhr. Arjon Buijert

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 5

Dhr. Dick Hooijer

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 6 Dhr. Martijn Snoep Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Ouderenouderling Dhr. Jan Klaver Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ouderenbezoekwerk Mevr. Marianne Klaver Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Ouderling-kerkrentmeesters Dhr. Bert Jan Reefhuis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Dhr. Mart Heij  
  Dhr. Tijs van Rinsum  
  Dhr. Dennis Scheer  
     
Jeugdouderling Dhr. Michaël van der Meulen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Vorming en Toerusting Dhr. Ruben Westhuis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Missionair Werk Dhr. Adriaan Prins Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Diakenen    
Diaken Dhr. Herman de Kruijff Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Dhr. Johan van de Kamp  
  Dhr. Gert van Zijverden  
  Dhr. Carl Hardeman