Bethelkerkgemeente Ede

Contact kerkenraad

Contact kerkenraad

KERKENRAAD

Predikant: ds D.G.R.A. Beekman 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bijstand in het pastoraat: ds. W.G. van den Top Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scriba: Dhr. Kees den Ouden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorzitter kerkenraad: Dhr. Jan Klaver Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   
Ouderlingen    
Clusterouderlingen    
Cluster 1 Dhr. Marten Baan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 2 Dhr. Jaap Kieviet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 3 Dhr. Evert-Jan Korving Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 4

Dhr. Arjon Buijert

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 5

Dhr. Dick Hooijer

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 6 Dhr. Jan Visser Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Ouderenouderling Dhr. Gilbert van Veldhuizen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ouderenbezoekwerk Mevr. Marianne Klaver Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Ouderling-kerkrentmeesters Dhr. Gert van de Beek  
  Dhr. Wim Griffioen  
  Dhr. Eric van den Hul  
  Dhr. Jaap van Schaik  
     
Jeugdouderling Dhr. Mark Nieuwkoop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Dhr. Anton Laanstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Vorming en Toerusting Dhr. Hans Havelaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Missionair Werk Dhr. Jan Rekers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Diakenen    
Diaken Dhr. Niels Breunissen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Dhr. Herman de Kruijff  
  Dhr. Marc Hulsman  
  Dhr. Carl Hardeman  
Jeugddiaken Dhr. Rene Ruyssenaars  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.