Skip to main content

Bethelkerkgemeente Ede

Jeugdraad

De jeugdraad is de uitvoerende organisatie achter het jeugdwerk in de Bethelkerk. Zij voert taken uit, waardoor de jeugdambtsdragers zich meer kunnen richten op de overkoepelende organisatie.
Ieder lid van de jeugdraad heeft zijn/haar eigen aandachtsgebied. Concreet valt er te denken aan het benaderen van nieuwe leidinggevende voor de clubs, het structureren van en meedenken in bijzonder diensten en het uitwerken van een diaconaal project.
De jeugdraad vergadert ongeveer 1 maal per 6 weken. Heeft u/heb jij iets te melden t.a.v het jeugdwerk dan kunt u de volgende personen aanspreken. Tenslotte zijn we samen gemeente!

 

Jeugdouderling Michaël van der Meulen                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
Jeugddiaken Carl Hardeman (wnd) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Lianne Nap Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator 12- Adrienne Breunissen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Coördinator 12+ Arwin Lammers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator zondagse activiteiten     Bertine Looijen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Nienke Vonk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.