Skip to main content

Bethelkerkgemeente Ede

Bethel Bezoek Team

Het Bethel Bezoek Team (BBT) gaat op bezoek bij gemeenteleden vanaf 80 jaar. Dit is geen pastoraal bezoek, maar het bezoek staat in het teken van aandacht voor elkaar. Zes maal per jaar wordt het blad Lichtspoor uitgegeven door de IZB en wordt bezorgd door één van de leden van het BBT. Vaak wordt dan ook een bezoek afgelegd. Voor de kerstdagen wordt door hen een kerstgroet bezorgd met een boekje met een meditatie. Ieder gemeentelid van 80 jaar en ouder, dat bezoek krijgt, heeft een vaste bezoeker. Zodoende leert u elkaar ook wat beter kennen.

Het BBT bestaat uit ongeveer 30 personen die bezoeken afleggen. Het zijn geen pastorale bezoeken. Deze bezoekjes staan in het teken van aandacht voor elkaar en zijn laagdrempelig. Het BBT werkt in clusters, net als de indeling van de gemeente. Aan het hoofd van elk cluster staat een clusterhoofd, die zorg draagt voor zijn of haar cluster. Dat houdt o.a. in, dat ieder gemeentelid, ouder dan 80 jaar, een eigen bezoeker krijgt.

Mocht u aan dit bezoekwerk willen meewerken, dan bent u van harte welkom! Dit geldt óók voor mannen. Voor deze bezoekers geldt geen minimum of maximum leeftijd.

Krijgt u (nog) geen bezoek, wilt u meewerken in het BBT, of heeft u andere vragen over dit stukje gemeentewerk, neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.