• "Niet te groot" | "Bij de tijd"

  Kleopasgemeente

  Protestantse Kerk Nederland
 • predikant

  Maak kennis met onze

  predikant

  Nico van den Houten

 • we komen samen in

  KC Emmaüs

  Laan der Verenigde Naties 92

 • "Niet te groot" | "Bij de tijd"

  Kleopasgemeente

  Protestantse Kerk Nederland
 • predikant

  Maak kennis met onze

  predikant

  Nico van den Houten

 • we komen samen in

  KC Emmaüs

  Laan der Verenigde Naties 92

ONZE OPDRACHT

Geloven doe je niet alleen, dat doe je samen. Jezus zelf liet dat ons al zien. Onder meer aan de twee mannen die een eind met hem meeliepen zonder het zelf te weten (Lukas 24:13-15 en 18). Naar een van hen is onze gemeente vernoemd.
We delen het geloof dat Jezus Christus voor ons op aarde kwam en opstond uit de dood om ons te redden. En we willen in onze wijk graag laten zien wat dat in de praktijk betekent. Kom gerust eens sfeer proeven, de deur staat voor je open!
 zondag 02 okt / 09:00 - 10:00 ds. N.W. van den Houten
 zondag 02 okt / 17:00 - 18:00 ds. S.C. Honing (Woubrugge)

Fotoverslag gemeentedag

Wat was het weer gezellig, de gemeentedag! De organisatie heeft ons een gevarieerd programma en diner voorgeschoteld, afgetopt met een ijsje met slagroom. Hmmm!

Ook was er een dienstenveiling die niet de verwachte € 500 opbracht, maar het geweldige bedrag van ruim € 3000 voor Henk en Conny. Maar ja, wat wil je als je op een serenade voor je vrouw kunt bieden of je overschot aan pannenkoeken kunt laten opeten door de gebroeders Van Dam. Hilarisch.

De fotoreportage is samengesteld uit foto's van Birgit, Martijn, Gerrit, Gerda en Nico.

Het Vakantie Bijbel Feest komt eraan!

Het Vakantie Bijbel Feest in de Rietkampen komt er weer aan! Het belooft een leuke middag te worden met spelletjes, knutselen en een podiumprogramma voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Kleopas Jaarthema 2022-2023 “In het spoor van Israël”

In de Christelijke traditie hebben we veel te danken aan het oude Israël. Denk aan de Tien Geboden of de Psalmen. Of uiteraard het hele Oude Testament. Maar ook in ons bidden en het vieren van Bijbelse feesten hebben we veel raakvlakken met Israël. Aankomende winterseizoen is daarom ons jaarthema In het spoor van Israël.

Uitzending Henk en Conny namens De Ark- en de Kleopas-gemeente

In de afgelopen tijd zijn de kerkenraden van de Kleopas- en De Ark-gemeente benaderd door de GZB of zij uitzendende gemeenten willen worden van ds. Henk en Conny. Het is de bedoeling dat Henk wordt verbonden aan een lokale Christelijke gemeente in een land in Noord-Afrika als toeruster en coach voor voorgangers en leiders van de kerk daar en dat Conny hem daarin zal ondersteunen. Na inventarisatie van de mogelijkheden volgde de (digitale) kennismaking met Henk en Conny. De gesprekken waren dermate positief dat we in de afgelopen week deze vraag aan onze kerkenraden hebben voorgelegd. Beide kerkenraden hebben hierop zeer positief gereageerd en afgelopen week hebben we Henk en Conny op de hoogte gebracht van ons besluit. 


Ontdek...

Ben jij op zoek naar een plek om Jezus te leren kennen, samen met mensen van alle leeftijden? Maak kennis met de Kleopasgemeente waarin het geloof in God centraal staat. We zijn een gemeente in beweging opdat beleven, oefenen en uiten blijft passen bij de tijd waarin we leven.

Volg ons

© Kleopasgemeente

Privacyverklaring

Nieuws via email

Maandelijks wordt een nieuwsmail verzonden en een bericht van belang wordt alleen in bijzondere gevallen gestuurd. Afmelden kan heel eenvoudig via een linkje in de mail.

Redactie

Kleopas app

Blijf op de hoogte en kom in contact met elkaar via de Kleopas app. Alleen voor Kleopas­gemeente­leden.

Klik hier voor meer informatie.