kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Wat is er aan de hand? Rutte bij overstroming in Limburg: er is echt iets aan de hand! 1 Koningen 17 zegt iets over onze keuzes en de gevolgen. Je oogst wat je zaait. ..

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Inschrijven 

Fotoreportage belijdenisdienst

20210711 belijdenisdienstOp zondag 11 juli hebben Bart, Femke, Mijke, Luciënne en Casper hun geloof in God beleden in een openluchtdienst van de Kleopasgemeente.

Wat geweldig dat deze jonge mensen bij God willen horen en hun vertrouwen op Hem vestigen. Hun familie, vrienden én de Kleopasgemeente konden in groten getale aanwezig zijn in deze openluchtdienst en getuige zijn van dit mooie moment.

Wij bidden hen allen, ook de nieuwe leden van de Bethelkerkgemeente, Zijn zegen toe in hun verdere leven!

Fotoreportage

Seniorenmiddagen Ede-Zuid

20190619SeniorenmiddagTerugblik4In september 2021 hopen wij na lange tijd weer de seniorenmiddagen op te starten.

De eerste seniorenmiddag zal worden gehouden op D.V. woensdag 29 september a.s. van 14.30 uur tot 16.00 uur. Het accent ligt deze middag op ontmoeting met koffie/thee en wat lekkers. We hopen op een gezellige middag met elkaar. Reserveert u deze middag vast in uw agenda?

Heeft u ideeën voor de seniorenmiddagen, laat het ons weten!

Blijf gezond en weet u geborgen!
Seniorencommissie Ede-Zuid
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Versoepelingen

coronavirus 1

Met ingang van zondag 27 juni zijn er weer nieuwe versoepelingen. We nemen de adviezen over van de Protestantse kerk in Nederland.

We kunnen weer zingen. Daarmee zal er een einde komen aan het inzetten van voorzangers. We willen hen heel hartelijk danken voor hun inzet en inspanning om zo met ons en voor ons de lofzang gaande te houden.

Er mogen ook weer meer mensen in de kerk. We gaan van 60 naar 80. Zolang de 1,5 meter maatregel geldt blijft dat. De zomerperiode willen we de letterindeling eraf halen zodat iedereen zich elke zondag kan inschrijven voor elke dienst.

De mondkapjesplicht vervalt en u hoeft dus geen mondkapje meer te dragen in de kerk.

We willen dan ook een dringende oproep doen om de kerkgang weer op te pakken. We beseffen dat het voor velen een gewoonte geworden is om de diensten online te bekijken maar we willen u van harte oproepen om weer naar de kerkdiensten te komen. Gemeente zijn is horen bij een gemeenschap en de ontmoeting met elkaar is daarom een wezenlijk onderdeel van gemeente zijn.

De kerkenraad

Beleidsplan 2021-2025

kleopaslogoHet beleidsplan 2021-2025 voor de Kleopasgemeente is vastgesteld door de kerkenraad.

In het beleidsplan staan de missie en visie van onze gemeente en deze zijn verder uitgewerkt in twaalf kernwaarden. Hierdoor wijkt het format af van het vorige beleidsplan. Door de kernwaarden als uitgangspunt te nemen wordt er meer verbinding gecreëerd tussen de verschillende taakvelden in onze gemeente. We nodigen u graag uit om het beleidsplan te lezen. Als u wilt reageren kan dat via de scriba.

Lees het beleidsplan

Hoofdlijnen beleidsplan

Lied door en voor Kleopassers

20210420ToekomstNet als in 2020 hebben we voor Pinksteren 2021 weer een mooi lied door en voor Kleopassers gemaakt.

Het is het lied “Een toekomst vol van hoop” van Sela en staat op YouTube (klik hier).

Er klinkt het verlangen in door om weer samen te kunnen komen. Met dit lied willen we iets van de eenheid en verscheidenheid van onze Kleopasgemeente laten zien.

Geef uw EDE DOET cheques

20210322 Ede DoetVanaf 22 maart a.s. vallen de EDE DOET cheques weer door de brievenbus. De waarde van deze cheques willen we graag gebruiken voor de kosten van het Vakantie Bijbel Feest in de herfstvakantie op DV zaterdag 23 oktober 2021 en de Kleopas Kerstnachttour op vrijdagavond 24 december 2021 (door de Rietkampen).

Over deze activiteiten ontvangt u later dit jaar uiteraard veel meer informatie, maar het zou heel mooi zijn als we de EDE DOET cheques hier alvast voor kunnen bestemmen.

Dit kan door de code op uw cheque per e-mail door te geven naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de cheque in de brievenbus te doen op de Hattasingel 17 (fam. Grobben).

Dank voor jullie steun!

Moment van Gebed

gebedVan januari tot zomer 2021

Vanaf 1 januari 2021 bidden we afwisselend in KC Emmaüs en de Bethelkerk. Bid jij ook mee?
Geef je van te voren op met adres bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ivm. corona maatregelen.

Tot nader bericht bidden we gezamenlijk via Zoom.
Je kunt je aanmelden voor een digitale uitnodiging bij Naomi Smit: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer

Digitaal collecteren met Givt

Givt Logo tagline NL witteachtergrondHet is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas of de mobiele telefoon. Daarom bestaat er vanaf 1 december de gelegenheid om digitaal te collecteren, ook thuis. Dat doen wij samen met Givt, het bedrijf dat deze oplossing biedt.

Lees meer