kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Pas als de hemel gaat spreken... 'Wat zoek je de Levende bij de doden?' Ga je (gaan de vrouwen in Lucas 24) herinneren wat Hij al eerder had gezegd. Geraakt door de Geest komen de Woorden binnen!

Wandelen!

walkingKleopassers,
wandel je (weer) mee op woensdagavond?

  • Rondje door de wijk van ongeveer 3 kwartier
  • elke eerste woensdag van de maand
  • verzamelen om 19.45 uur (stipt) bij Emmaus

Iedereen is welkom!! Loop je mee? En breng gerust je buurman of buurvrouw mee.

Na afloop drinken we samen een kop koffie.

Concert

20190416 Mini concert Sela 22 april 2019 beamerOp Tweede Paasdag geven een aantal jongeren een mini-concert waarvan de opbrengst voor de activiteiten in Servië zullen zijn. Onder begeleiding van een aantal instrumenten en zang zullen we met elkaar luisteren en meezingen met paasmuziek. Vanaf 19.30 uur is de inloop en het start om 20.00 uur. Bij de prijs van €7,50 is ook een drankje inbegrepen.

Van harte uitgenodigd!

Klik hier om u op te geven 

Seniorenmiddag 17 april

TanzaniaOp woensdag 17 april zal er weer een seniorenmiddag gehouden worden in de grote zaal van de Bethelkerk van 15.00 uur – 18.30 uur.

Ds. J.E. de Groot verzorgt de korte overdenking die deze middag in het teken van Pasen zal staan. Hoogleraar, arts en lid van de Bethelkerkgemeente Piet Slootweg zal deze middag een presentatie houden.

Lees meer

Diaconale jongerenreis Servië

20190305 Serviereis01U heeft er vast al iets over gehoord of gelezen. Dinsdag 30 juli vertrekken we met een groep van 19 mensen voor een week naar Servië.

Lees meer over wat we gaan doen en hoe u kunt bijdragen om dit mogelijk te maken!

Lees meer

Terugblik seniorenmiddag 20 februari

20190220 SeniorenmiddagWoensdag 20 februari jl. was er weer een seniorenmiddag in de grote zaal van de Bethelkerk. Veel senioren en belangstellenden uit de Rietkampen, Ede-Zuid en daarbuiten waren deze middag gekomen.

 

Lees meer

Stopzetting App Protestant

nhede mobiel stopPer 1 maart 2019 zal de App Protestant stoppen waar ook de Kleopasgemeente gebruik van maakt. Er zal geen vergelijkbaar alternatief aangeboden worden. Wel is het mogelijk de agenda- en nieuwsfunctie die de app vervulde te vervangen door andere apps.

Het is bijvoorbeeld mogelijk uw standaard agenda te koppelen aan de diverse agenda's van de Kleopasgemeente. Via 'Lees meer', lees je hoe dat werkt.

Lees meer

Seniorenmiddag op 20 februari

tajmahalOp woensdag 20 februari is er weer een seniorenmiddag in de grote zaal van de Bethelkerk van 14.30 uur – 17.00 uur. De heer Rob van Eck uit Doorwerth zal een schitterende digitale presentatie over de 7 wereldwonderen verzorgen met de titel “WereldWonderen 7”.

Alle senioren uit de Rietkampen en Ede-Zuid (en natuurlijk ook buiten deze 'grenzen') zijn van harte welkom!

Lees meer

Moment van gebed

gebed

Ook in 2019 bidden we weer met elkaar voor de eredienst, de kerkenraad, zieken, specifieke activiteiten in onze wijk en andere ingebrachte gebedspunten. Op woensdag vanaf 19.00 tot 19.45. Klik op Lees meer... voor de agenda.

Lees meer

Alpha-cursus 2019

alpha cursusHet doel van de cursus is mensen kennis te laten maken met de basis van het christelijk geloof.
We organiseren vanuit vier gemeenten samen één cursus.

Lees meer