kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Jezus houdt geen afstand, Hij is nabij ... ook bij lijden en dood. Benieuwd? Kijk dan de kapeldienst van zondag 29 april NPO2 terug.

Bezinning in de stille week

20200323 Stilleweek 2019 dia zonder tekstOp 6,7,8 en 11 april zullen we in korte vieringen stil staan bij het lijden en sterven van onze Heere Jezus Christus. Deze on-line vieringen omlijsten de diensten van Witte Donderdag en Goede Vrijdag. Alle vieringen zullen starten om 19.30 uur en worden uitgezonden via kerkomroep.nl. (Op goede vrijdag vanuit de Bethelkerk).
Lees en zing mee aan de hand van de liturgie (Klik op Lees meer).

Lees meer

Update maatregelen coronavirus

coronavirus 1UPDATE 23 maart 2020 - Bijeenkomsten afgelast
UPDATE 22 maart 2020 - PKN richtlijnen, viering op TV, #NietAlleen, FAQ

Zie Lees Meer...

Broeders en zusters van de Kleopasgemeente,

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen in verband met het coronavirus is een geactualiseerd bericht van belang verzonden met een update van de activiteiten in en door onze gemeente.

Lees meer

Moment van Gebed - thuis

gebedMoment van Gebed Thuis, dagelijks: 19.00- 19.15
Ieder op zijn eigen plek tot we weer samen in de kerk kunnen zijn.

We bidden voor de gemeente van Christus, de 'front soldaten', beleidsmakers en wetenschappers en innerlijke rust en vrede met Hem

Lees meer

Symboliek in de veertigdagentijd

VT2 LogoAfgelopen woensdag 26 februari 2020 was de zogenaamde Aswoensdag waarop traditiegetrouw de veertigdagentijd (zondagen niet meegerekend) begint die loopt tot en met Stille Zaterdag (11 april 2020). 

Lees meer

Terugblik Jaarthemamiddag 2020

VT1 Logo“Er is veel meer tussen hemel en aarde dan wat wij vaak denken!” was de heldere boodschap van dr. Gerrit Vreugdenhil uit Gouda tijdens de Jaarthemamiddag van zaterdag 8 februari met ruim 60 volwassenen en 23 kinderen en tieners. 

Lees meer

Digitaal collecteren met Givt

Givt Logo tagline NL witteachtergrondHet is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas of de mobiele telefoon. Daarom bestaat er vanaf 1 december de gelegenheid om digitaal te collecteren, ook thuis. Dat doen wij samen met Givt, het bedrijf dat deze oplossing biedt.

Lees meer