• "Niet te groot" | "Bij de tijd"

Kleopasgemeente

Protestantse Kerk Nederland
  • predikant

Maak kennis met onze

predikant

Nico van den Houten

• we komen samen in

KC Emmaüs

Laan der Verenigde Naties 92

• "Niet te groot" | "Bij de tijd"

Kleopasgemeente

Protestantse Kerk Nederland
  • predikant

Maak kennis met onze

predikant

Nico van den Houten

• we komen samen in

KC Emmaüs

Laan der Verenigde Naties 92

ONZE OPDRACHT

Geloven doe je niet alleen, dat doe je samen. Jezus zelf liet dat ons al zien. Onder meer aan de twee mannen die een eind met hem meeliepen zonder het zelf te weten (Lukas 24:13-15 en 18). Naar een van hen is onze gemeente vernoemd.
We delen het geloof dat Jezus Christus voor ons op aarde kwam en opstond uit de dood om ons te redden. En we willen in onze wijk graag laten zien wat dat in de praktijk betekent. Kom gerust eens sfeer proeven, de deur staat voor je open!

Coronamaatregelen: dit doet Kleopas (update 14 januari 2022)

Het kabinet gaf vrijdag 14 januari weer een persconferentie over de coronamaatregelen. Daarin werd een aantal versoepelingen aangekondigd. Lees hier wat dit betekent voor de Kleopasgemeente.

Als God renoveert

Vanuit de kerkenraad willen we graag de conferentie missionaire gemeente met als thema "Als God renoveert" onder uw en jouw aandacht brengen. Zie ook missionaireparochie.nl
Er zijn al 3 aanmeldingen! Ga jij/u ook mee?

Ontmoeten, vragen en ontdekken

dat doe je op een Alpha-curus. Op maandag 28 maart start een nieuwe Alpha-cursus in Ede.

De vreugde voert ons naar dit huis

Vanuit het Moment van Gebed ontvingen we het gedicht, Vreugde voert ons naar dit huis, van Sytse de Vries ter bemoediging! Laat het ook een uitnodiging zijn!

Ontdek...

Ben jij op zoek naar een plek om Jezus te leren kennen, samen met mensen van alle leeftijden? Maak kennis met de Kleopasgemeente waarin het geloof in God centraal staat. We zijn een gemeente in beweging opdat beleven, oefenen en uiten blijft passen bij de tijd waarin we leven.