kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

We hebben een voorspraak bij de Vader. (Parakleet -- advocaat -- iemand die je er bij roept.) Jezus neemt het voor je op.

by Kleopasgemeente Ede

Seniorenmiddag - 6 juni

20180606 seniorenmiddagOp woensdagmiddag 6 juni zal de laatste seniorenmiddag van dit seizoen worden gehouden in de Bethelkerk (14.30 uur – 17.00 uur).

De heer W. Klippel van de Stichting “Draagt elkanders lasten” hoopt een presentatie te geven over de hulpverlening in Roemenië en Moldavië. Deze stichting biedt al 23 jaar hulp aan de allerarmsten in Roemenië en sinds 2 jaar ook in Moldavië.

Lees meer

Terugblik seniorenmiddag

ouderenmiddag 280318 1Woensdagmiddag 28 maart jl. was er weer een seniorenmiddag in de grote zaal van de Bethelkerk. Velen waren gekomen. Er was een goede sfeer en ontmoeting!

Op deze middag in de Stille Week was het thema van de bezinning: “Mantelzorg vanaf het kruis geregeld”. Ds. J.E. de Groot hield een korte overdenking naar aanleiding van Johannes 19: vers 26 en 27. Uit deze verzen spreekt de bewogenheid van Jezus vanaf het kruis voor degenen die achterbleven. Maria en de discipel Johannes werden vanaf het kruis door Jezus aan elkaar verbonden. Via het kruis naar Huis! Na de mooie en aansprekende bezinning zongen we het indringende gezang 189 vers 1, 2, 3 en 4: “Mijn verlosser hangt aan ’t kruis”.

Lees meer

Wandelen!

walkingKleopassers,
wandel je (weer) mee op woensdagavond?

  • Rondje door de wijk van ongeveer 3 kwartier
  • elke eerste woensdag van de maand
  • verzamelen om 19.30 uur (stipt) bij Emmaus
  • woensdag 7 maart, 4 april, 2 mei, 6 juni, 4 juli, 1 augustus, 5 september, 7 november, 5 december

Iedereen is welkom!! Loop je mee? En breng gerust je buurman of buurvrouw mee.

Na afloop drinken we samen een kop koffie.

Alpha-cursus

alpha 2016Alpha cursus januari 2018 Kennismakingsavond-Start Alpha-cursus!

Door wie?
Deze Alpha-cursus wordt dit jaar gezamenlijk georganiseerd vanuit de Nieuwe Kerkgemeente, de Beatrixkerkgemeente, de Bethelkerkgemeente en de Kleopasgemeente te Ede.

Voor wie?
Deze cursus is voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof. Het doel van de cursus is om mensen kennis te laten maken met de basis van het evangelie.

Lees meer

Moment van gebed

gebed

Ook in 2017 en 2018 bidden we weer met elkaar voor de eredienst, de kerkenraad, zieken, specifieke activiteiten in onze wijk en andere ingebrachte gebedspunten. Op woensdag vanaf 19.00 tot 19.45. Klik op Lees meer... voor de agenda.

Lees meer