kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Wachten op Gods komst. Soms denken we aan het wachten op een trein die nooit komt. Maar mede nav 2 Petrus: 'God vertraagt niet, Hij heeft geduld!'

Gezocht: Kokers.

alpha 2016Vanaf 13 januari 2020 gaat er vanuit o.a. de Kleopas gemeente, weer een Alpha cursus van start. Een belangrijk onderdeel van de cursus is het samen eten. De Alpha kan niet zonder vrijwilligers! Wij zijn daarom op zoek naar mensen die voor ons willen koken (maandagavond). Voor ongeveer 4-6 personen, meer mag natuurlijk ook. Wilt u meehelpen of meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We willen u ook vragen of u de cursus wilt meenemen in uw gebed? Dat er mensen mogen komen en dat we Hem beter mogen leren kennen.
Namens het Alpha team, Dick van Stuivenberg en Karin Verdonk

Kerstmusical

Kerstmusical2019 Titel beamer 1400x1400px 01Zaterdag 21 december a.s. is om 16.30 uur en om 19.00 uur in KC Emmaüs een uitvoering van de kerstmusical “Een Teken van Leven”.

Lees meer

Digitaal collecteren met Givt

Givt Logo tagline NL witteachtergrondHet is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas of de mobiele telefoon. Daarom bestaat er vanaf 1 december de gelegenheid om digitaal te collecteren. Dat doen wij samen met Givt, het bedrijf dat deze oplossing biedt.

Lees meer

Moment van gebed

gebed

Ook in 2019 bidden we weer met elkaar voor de eredienst, de kerkenraad, zieken, specifieke activiteiten in onze wijk en andere ingebrachte gebedspunten. Op woensdag vanaf 19.00 tot 19.45. Klik op Lees meer... voor de agenda.

Lees meer