• "Niet te groot" | "Bij de tijd"

  Kleopasgemeente

  Protestantse Kerk Nederland
 • predikant

  Maak kennis met onze

  predikant

  Nico van den Houten

 • we komen samen in

  KC Emmaüs

  Laan der Verenigde Naties 92

 • "Niet te groot" | "Bij de tijd"

  Kleopasgemeente

  Protestantse Kerk Nederland
 • predikant

  Maak kennis met onze

  predikant

  Nico van den Houten

 • we komen samen in

  KC Emmaüs

  Laan der Verenigde Naties 92

ONZE OPDRACHT

Geloven doe je niet alleen, dat doe je samen. Jezus zelf liet dat ons al zien. Onder meer aan de twee mannen die een eind met hem meeliepen zonder het zelf te weten (Lukas 24:13-15 en 18). Naar een van hen is onze gemeente vernoemd.
We delen het geloof dat Jezus Christus voor ons op aarde kwam en opstond uit de dood om ons te redden. En we willen in onze wijk graag laten zien wat dat in de praktijk betekent. Kom gerust eens sfeer proeven, de deur staat voor je open!
 zondag 11 juni / 08:45 - 09:45 ds. N.W. van den Houten (Heilig Avondmaal)
 zondag 11 juni / 17:00 - 18:00 ds. N.W. van den Houten (Voortz. H.A. )
 zondag 18 juni / 09:00 - 10:00 prop. J.F. Leeflang (Veenendaal)
 zondag 18 juni / 17:00 - 18:00 ds. N.W. van den Houten (Heilige Doop)

Seniorenmiddag – 21 juni 2023

Op D.V. woensdag 21 juni zal de laatste seniorenmiddag van dit seizoen worden gehouden in de grote zaal van de Bethelkerk van 14.30 uur – 17.00 uur. Onze gast is de heer Rinus Janssen uit Ede.

Kleopas Jaarthema 2022-2023 “In het spoor van Israël”

In de Christelijke traditie hebben we veel te danken aan het oude Israël. Denk aan de Tien Geboden of de Psalmen. Of uiteraard het hele Oude Testament. Maar ook in ons bidden en het vieren van Bijbelse feesten hebben we veel raakvlakken met Israël. Aankomende winterseizoen is daarom ons jaarthema In het spoor van Israël.

Beste lezer

Wil jij weten wat voor gemeente de Kleopasgemeente is of overweeg je je aan te sluiten? Of wil je weten wat er speelt of heb je een (hulp)vraag? Mooi, dan is deze geheel vernieuwde website precies wat je zoekt. Op deze site is het veld Zoeken, vlak onder het menu, je beste vriend. Zoek je een kring, begin te typen in het Zoeken veld en je hebt de informatie zo gevonden. 


Ontdek...

Ben jij op zoek naar een plek om Jezus te leren kennen, samen met mensen van alle leeftijden? Maak kennis met de Kleopasgemeente waarin het geloof in God centraal staat. We zijn een gemeente in beweging opdat beleven, oefenen en uiten blijft passen bij de tijd waarin we leven.

Volg ons

© Kleopasgemeente

Privacyverklaring

Nieuws via email

Maandelijks wordt een nieuwsmail verzonden en een bericht van belang wordt alleen in bijzondere gevallen gestuurd. Afmelden kan heel eenvoudig via een linkje in de mail.

Redactie

Kleopas app

Blijf op de hoogte en kom in contact met elkaar via de Kleopas app. Alleen voor Kleopas­gemeente­leden.

Klik hier voor meer informatie.