Skip to main content
24 mei

Mijn Kleopas - de web versie van de Kleopas app op je laptop of PC

Vanaf 15 januari is het zover, dan kun je met je laptop of PC de webversie van de Kleopas app gebruiken! Geen mobiel of tablet meer nodig dus. Ook jij kan dan meedoen als je Kleopasgemeente lid bent of binnenkort wordt.

Meedoen doe je via de browser, je gaat naar www.kleopasgemeente.nl en klikt op de knop 'Mijn Kleopas'. Vanaf 15 januari ga je dan rechtstreeks naar de web versie van de Kleopas app. Zo simpel is het.

Registreren

Heb je nog geen Kleopas app, dan moet je je voor de web versie registreren met email adres en een wachtwoord. Klik op de link van de email die je van Donkey Mobile krijgt en wacht op toestemming van de Kleopas app beheerder. Krijg je toestemming dan kun je voortaan inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord dat je hebt gebruikt bij de registratie.

LET OP! Als je de Kleopas app al gebruikt, kun je gewoon inloggen met het email adres en wachtwoord dat je eerder hebt gebruikt voor de Kleopas app.

Vanaf 15 januari kun je op deze hulppagina antwoorden vinden op eventuele overige vragen en een video bekijken over de werking. 

Collecten

Het is niet mogelijk via de web versie van de Kleopas app bij te dragen aan de collecten. Dit is wel mogelijk via de al gebruikelijke collecte manieren.