Skip to main content

Vakantieweken

Vakantie is iets om naar uit te kijken en met plezier op terug te kijken. Iedereen heeft er van tijd tot tijd behoefte aan om even uit zijn eigen omgeving weg te zijn, andere streken te bezoeken en andere mensen te ontmoeten. Op vakantie gaan, is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als je op leeftijd bent, kan het organiseren van je vakantie een opgave zijn. Als je hulpbehoevend bent, kun je vanwege de vereiste zorg lang niet overal terecht.

Voor al deze mensen organiseert de diaconie van onze Hervormde Gemeente al jarenlang vakantiemogelijkheden.

Vakantieweek voor ouderen

Elk jaar wordt er een vakantieweek georganiseerd voor senioren van 65 jaar en ouder, die zich in hoge mate zelf kunnen redden en die door 1 persoon geholpen kunnen worden. Er is een eigen staf van 7 vrijwilligers, waaronder 3 verpleegkundigen, die zorg dragen voor ontspanning, de uitstapjes en lichte verzorgende handelingen. Het vervoer geschiedt per bus. De kosten voor deze geheel verzorgde week bedragen €685,- p.p. voor de 2-persoonskamer standaard en € 730,-p.p. voor de 2-persoonskamer Luxe. De luxe kamers zijn groter dan de standaardkamers. De genoemde prijzen zijn inclusief excursies en vervoer vanuit en naar Ede, excl. consumpties en overige extraatjes.

VAKANTIEWEEK OUDEREN VAN DV 7 T/M 14 SEPTEMBER
Heeft u zin in een gezellige week met leeftijdsgenoten? Ga dan met ons mee naar Oldenzaal in Twente. We verblijven in
Hotel “Het Landhuis”. Het hotel ligt aan de rand van Oldenzaal en op loopafstand van het stadscentrum en het Twentse natuurschoon


Landhuis Oldenzaal

 

 

Inschrijving vakantieweek voor ouderen

Inschrijving voor de vakantieweek ouderen geschiedt door de wijkdiakenen. Heeft u belangstelling of weet u iemand die hier mogelijk voor in aanmerking komt, neemt u dan contact op met u wijkdiaken, of de onderstaande contactpersonen.

Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.
U kunt zich hiervoor aanmelden bij:

Kees (06) 48 50 71 47 of Klazien van de Weerd tel. (06) 4607 51 52.

Commissie Vakantieweek voor Ouderen

 

Vakantieweek Nieuw Hydepark

De vakantieweek Nieuw Hydepark is speciaal bedoeld voor al diegene die niet meer zelfstandig op vakantie kunnen. In het volledig voor rolstoelen aangepaste vakantiecentrum Nieuw Hydepark in Doorn kunt u genieten van een ontspannen week vakantie. Er is een uitgebreide staf van +/- 25 personen, waaronder verpleegkundigen, op een groep van maximaal 39 deelnemers. Het vervoer naar het Nieuw Hydepark gebeurt indien nodig met aangepast vervoer. De kosten voor deze vakantieweek zijn € 860,00 per persoon (all-in). Voor 2024 staat de vakantieweek gepland voor de periode van  zaterdag 28 september tot zaterdag 5 oktober.

 

Inschrijving vakantieweek Nieuw Hydepark

Inschrijving voor de vakantieweek Nieuw Hydepark geschiedt door de wijkdiakenen. Heeft u belangstelling of weet u iemand die hier mogelijk voor in aanmerking komt, neemt u dan contact op met u wijkdiaken, of de onderstaande contactpersoon.

Contactpersoon vakantieweek Nieuw Hydepark:
Dhr. Cor van Kessel
Tel : 06-12588881
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.