Bethelkerkgemeente Ede

Alpha-online

alpha onlineWe willen u en jou van harte uitnodigen voor Alpha online!
We hebben veel positieve reacties ontvangen over de online cursus en zijn blij dat wij u die ook kunnen aanbieden.

Wat Alpha is?
Alpha is op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt en het is er voor iedereen!

• Heb je vragen zoals: ‘wat is het doel van mijn leven? Of wat moet ik met het christelijk geloof? Wat houdt het in?’
  • Of misschien ben je iemand die terug wil naar de basis? Wat betekent geloven voor mij persoonlijk en wat kan ik ermee in het dagelijks leven?
  • Ben je opzoek naar meer verbondenheid, juist in deze moeilijke tijd? Er is veel onzekerheid, verdriet eenzaamheid. Juist nu laat het zien waar je als mens behoefte aan hebt. Wat is nu echt belangrijk in dit leven waar vind je houvast. Onrust en onzekerheid waar kun je met je vragen en je twijfels heen? Juist ook daarom organiseren we komend jaar weer een Alpha cursus.

Tijdens 9 online (Zoom) bijeenkomsten op de maandagavond behandelen we verschillende onderwerpen. Er wordt gestart met een inleiding en daarna gaan we met elkaar in gesprek. We beginnen op maandag 25 januari 2021 van 19:00 tot 21:00.
Wil je meedoen of meer informatie over de cursus stuur dan een mailtje naar Aly; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of houd de website en andere mededelingen van de kerken in de gaten voor actuele informatie en inschrijving.

We kijken naar u en jou uit!

Nieuwe Kerk,
Beatrixkerk,