Bethelkerkgemeente Ede

Alpha-cursus

alpha cursusEr wordt ook in 2019 weer een Alpha-cursus gestart!

Nieuwe Kerkgemeente

Beatrixkerkgemeente

Bethelkerkgemeente

Kleopasgemeente

We organiseren vanuit vier gemeenten samen één cursus. Het doel van de cursus is mensen kennis te laten maken met de basis van het christelijk geloof.

Voor wie?
Iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof en of zijn/haar kennis over het christelijk geloof wil opfrissen.

De cursus
Wekelijks komen we als groep bij elkaar en starten met een gezellige maaltijd. Daarna luisteren naar een boeiende inleiding over het christelijk geloof en praten we hierover in kleine groepjes door. Onderwerpen zijn vragen die bij je op kunnen, zoals:
• Wie is Jezus?
• Bidden: waarom en hoe?
• Hoe relevant is het christelijk geloof?
• Hoe leidt God ons?

Locatie (afwisselend)
Beatrixkerk, Beatrixlaan 54 te Ede
Nieuwe Kerk, Verlengde Maanderweg 33

Interesse?
We beginnen met een kennismakingsavond op 14 januari 2019 met een gezamenlijke maaltijd in de Nieuwe Kerk. Aanvangstijdstip volgt nog. Deze avond geeft een beeld van wat de Alpha-cursus is en je bepaalt of je wel of niet wilt deelnemen.

14, 21, 28 januari
4, 11, 18, 25 februari
4, 8+9(weekend), 18, 25 maart
1, 8, 29 april

Uiteraard wordt ook een maaltijd geserveerd, dus we vinden het fijn als je je van tevoren even aanmeldt!

Contactpersoon: Marjon Fortuijn 06-22183529