Bethelkerkgemeente Ede

Soos de Vuurtoren

Soos "de Vuurtoren"

vuurtorenSoos "de Vuurtoren" is een soos voor mensen met een verstandelijke beperking vanaf 14 jaar.

Iedere eerste en derde vrijdag van de maand komen we bij elkaar in 'de Rank' (achter de Nieuwe Kerk), aan de Verlengde Maanderweg 33 in Ede. De avonden beginnen om 19.30 uur. Om 21.00 uur gaan we met z'n allen zingen uit onze soosbundel vol bekende christelijke liederen. Rond 21.15 uur is de soos afgelopen.

Ongeveer 25 vrijwilligers zijn al weer bezig geweest om een leuk programma in elkaar te zetten voor aankomend seizoen.
We gaan dit seizoen weer veel knutselen, spelletjes doen (zoals mens-erger-je-niet, sjoelen, dammen) en natuurlijk komt sinterklaas met z'n pieten op de soos. Aan het eind van het seizoen (in april) hebben we op een zaterdag het jaarlijkse uitje, wat altijd heel gezellig is.

Alle vast bezoekers krijgen weer een programma boekje thuisgestuurd. Heb je geen boekje gekregen, of ben je nog nooit op de soos geweest, maar ben je wel enthousiast, kom dan gewoon op de soos.

Contactpersoon