Bethelkerkgemeente Ede

Nieuw in Ede-Zuid of de Enka-wijk

Welkom Thuis!

enka bethelWat is het fijn om ergens thuis te komen. Een plek te hebben die vertrouwd is, waar je je geborgen weet en veilig voelt. Als Bethelkerkgemeente heten we u hartelijk welkom! We hopen dat u zich snel thuis zult voelen in uw nieuwe woning, uw nieuwe buurt, in de ENKA wijk. Onze kerk - de Bethelkerk aan de Tooroplaan - is in Ede-Zuid DE kerk in de buurt. Wij willen ook graag kerk vóór de buurt zijn: vandaar dit welkom. Wat ons betreft stellen wij er prijs op kennis met u te maken.

Ergens thuis raken: dat heeft ook alles te maken met (nieuwe) contacten. We willen als Bethelkerkgemeente u een uitgestoken hand aanreiken. De toren van de voormalige Enkafabriek en de toren van de Bethelkerk liggen op loopafstand van elkaar. Ons huis staat voor u open.

Bethel betekent trouwens: 'Huis van God'. Iedere zondag komen we hier als gemeente samen. Wij geloven dat God zich er laat ontmoeten, waar Hij echt thuis doet komen. Als gemeente delen we er vreugde, zorgen en verdriet. We zingen en bidden samen. We vieren en we leren.

Vandaar: welkom thuis!

We zijn hier op aarde onderweg. Bij een verhuizing dringt dat even tot je door.

Soms kun je als mens je ook een vreemdeling voelen. Dan is contact belangrijk.

Bekijk deze website, en kijk of er wat voor u bij zit. Voor u zelf, voor uw kinderen, misschien iets om samen met uw nieuwe buren te doen? Er zijn veel mogelijkheden, maar misschien hebt u ook een ander idee. Wij horen graag van u. WELKOM!