Bethelkerkgemeente Ede

Vakantiebijbelfeest

Terugblik vakantiebijbelfeest 2017

Poster VakantiebijbelfeestHet Vakantie Bijbel Feest....het is alweer voorbij! En wat was het leuk! En gezellig! We mogen terugzien op een zeer geslaagd Feest! Het thema dit jaar was (T)OP Survival. Aan de hand van voorwerpen kwamen diverse Bijbelverhalen voorbij. We zongen mooie liedjes, leerden een themalied en weettekst, maakten mooie knutsels en genoten van de lachende gezichten! 's Middags waren er ook leuke programma's waar we dankbaar op terug mogen kijken!

Er zijn wel ca. 500 pannenkoeken gebakken voor de donderdagmiddag (pannenkoekenbakkers: DANK JULLIE WEL!) én ze zijn allemaal opgegaan!!!!

Niet alleen van de kinderen, maar ook van de medewerkers, die vele vrijwilligers hebben we mooie verhalen terug gehoord. Bijzonder én fijn was het om met jong en oud samen te werken, om samen te kunnen werken met CGK De Tabernakel! En dat niet alleen: er bleken ook medewerkers tussen te zitten uit andere kerken uit Ede! En dan kwamen er spontaan (extra) vrijwilligers, omdat ze zagen dat er zoveel kinderen waren...waar God leidt, voorziet Hij! Wat waren het gezegende dagen! God was erbij!

Meer weten? Kijk op onze website: www.vakantiebijbelfeestede.nl! Daar staat ook de link met alle foto's (en de korte promotiefilm).

VakantieBijbelFeest

Het VakantieBijbelFeest is een feestelijke 'actie' van een paar dagen (tijdens de laatste week van de schoolvakantie) dat wordt georganiseerd om kinderen het Evangelie van Jezus Christus te vertellen. Dit doen we op een laagdrempelige manier. We vertellen verhalen, spelen sketches of poppenkast, we hebben gesprekjes, spelletjes, eten en drinken samen.

Meer weten over het VakantieBijbelFeest? Kijk dan op de website: www.vakantiebijbelfeestede.nl

Terugblik VBF 2014; Zeesterren

VBF2014_17Tijdens het vakantiebijbelfeest volgden we steeds één man uit de Bijbel: Petrus. En wat maakte deze Petrus bijzondere dingen mee! Het thema was: Zeesterren. Een erg leuk thema waar elke dag een ster (een vis) uit de zee voorbij kwam. We mogen terugzien op 3 fantastische dagen! Klik hier voor de foto's!

logo_bouwplaats_kleurLang naar uitgekeken en dan is het ineens weer achter de rug. Drie fantastische dagen met zo'n 100 kinderen. Dit jaar was het thema: De Bouwplaats. Zoals wij aan een huis bouwen, zo bouwt God aan ons leven. Hij is de ontwerper en de maker van ons leven (vergeleken met architect). Hij wil contact met ons (vergelijking met elektricien). Hij leert ons hoe we ons leven in moeten richten en hoe we het mooi kunnen maken (vergelijking met schilder). Hij leert ons leven vanuit het grote liefdesgebod. En Hij wil ons leven 'repareren' als het fout is gegaan (vergelijking met timmerman). Hij schenkt vergeving en genezing. Bij het bouwen aan ons leven, schakelt God ons zelf in. Wij mogen meebouwen. Wij zijn God dankbaar voor deze dagen.

Terugblik VBF 2013; Te Gék!

dsc_5916Wij kijken terug op weer een paar fantastische dagen met meer dan 115 kinderen! Wat een geweldig feest hebben we er van gemaakt met elkaar. Wat een enthousiasme onder de kinderen. Wat een inzet van de leiding. Het was goed en wij danken God.

Kijk mee met de foto's!