Bethelkerkgemeente Ede

Leerdiensten

Leerdienst 12 februari 2017

Het graf is openOp zondagmiddag 12 februari is er weer een leerdienst in de serie over de Apostolische Geloofsbelijdenis. Voorganger is dr. Paul. Onderwerp is het geloofsartikel: ‘ik geloof de opstanding van het lichaam’. Een werkblad met toelichting is hieronder te downloaden.

Bijlagen:
Bewaar het bestand HC - Z - 22 Opstanding - samenv.pdfHC - Z - 22 Opstanding - samenv.pdf[ ]???321 kB

In je Doop kruipen

doopAanstaande zondagmiddag zal ds De Groot voorgaan in een leerdienst over de Heidelbergse Catechismus. Dit keer staat de Doop centraal. Een werkblad bij de dienst vindt u hier.

Leerdienst 8 januari 2017

Op zondagmiddag 8 januari is er weer een leerdienst in de serie over de Apostolische Geloofsbelijdenis. Voorganger is dr. van Eck. Onderwerp is het geloofsartikel: ik geloof een heilige, algemene christelijke kerk, de gemeenschap der heiligen. Leidraad voor de uitleg zullen zijn vraag en antwoord 54 en 55 van de Heidelbergse Catechismus. Een werkblad met toelichting is te vinden in de bijlage.