Bethelkerkgemeente Ede

Cluster-indeling

Cluster - indeling

De wijkgemeente is verdeeld in clusters. Een cluster bestaat uit een aantal straten, waarbij de leden uit die straten onder dezelfde clusterouderling vallen. Deze ouderlingen  leggen (samen met een bezoekteam) huisbezoeken af bij gemeenteleden binnen het cluster. Het streven is om elk gemeentelid eens in de twee à drie jaar te bezoeken. Elk cluster heeft een ouderling, bezoekbroeders, of -zusters en een diaken. U vindt de indeling van de straten per cluster in de bijlage onderaan de tekst.

Cluster

Sectie   Ouderling   Diaken