Bethelkerkgemeente Ede

Catechisatie

Belijdeniscatechisatie

De belijdeniscatechese biedt VERDIEPING. De belangrijke vragen van het christelijke geloof komen aan de orde, maar dan op een persoonlijke manier. We gaan in gesprek over Bijbel en kerk, over het geloof belijden in onze tijd, over discipelschap in de praktijk. We denken na over Doop en Avondmaal. Van harte welkom!

Nu ds. Van Meijeren afscheid heeft genomen van de Bethelgemeente, zal de belijdeniscatechisatie worden geleid door Ds. M. van Campen. Neem gerust contact op.

Catechisatie (vanaf 12 jaar)

follow_me_hgjbCatechese is geloofsonderricht. In een aantal jaren nemen wij met onze jongeren de hoofdzaken van het geloof door, toegespitst op de praktische betekenis vandaag. Follow-Me is de methode die we voor de groep 12-15 jarigen gebruiken. De titel geeft aan dat het leren volgen van Jezus het belangrijkste is dat wij willen doen. Met hulp van de Geest!

We starten op maandag 18 september. Er worden uitnodigingen verspreid naar de jongeren die ons bekend zijn (via een ledenbestand, of als ze vorig jaar zijn geweest). Tegelijk is IEDEREEN welkom!

De tijden:
12 -15 jarigen: maandag 19.00 uur
16 +:                  maandag 20.15 uur (om de week)

Contactpersoon: Maria Vlot