sionkerk logoSIONkerkgemeente

Kerkbodeberichten 10 mei

Kinder Sing-In 19 mei

Op zaterdag 19 mei wordt er weer een Kinder Sing-In georganiseerd voor kinderen vanaf 4 jaar. Er worden liederen gezongen rond het thema 'In vuur en vlam'. Alle kinderen van de gemeente zijn uitgenodigd en mogen vriendjes en vriendinnen meenemen. De Sing-In wordt gehouden in Rehoboth, van 13.00 tot 14.00 uur. Welkom!

Gemeenteavond 23 mei

Graag nodigen we alle gemeenteleden uit voor de geplande gemeenteavond op woensdag 23 mei in de Sionkerk. Op deze avond wordt een korte terugblik gegeven op het beleidsplan van de Sionkerk. In 2016 hebben we samen met de gemeente een aantal punten benoemd waar we als gemeente over na wilden denken rond de kerkdienst en het gemeenteleven. Op 23 mei bespreken we wat we afgelopen twee jaar wel en niet hebben gerealiseerd. Ook willen we de voorgenomen besluiten van de kerkenraad toelichten en uw mening hierover horen. Verder willen we ook vooruitkijken welke stappen gezet moeten worden voor het verwachte beroepingswerk. We beginnen om 19.45 uur (en de koffie staat klaar vanaf 19.30 uur). Meer informatie over het beleidsplan vindt u hier.

VakantieBijbelFeest 2018

Op 21, 22 en 23 augustus is er alweer het 10e VakantieBijbelFeest rondom de Sionkerk! Het thema voor deze keer is: 'Zoek het uit!'. Actuele ontwikkelingen kunt u volgen op de facebook pagina van het VBF. Wilt u een bijdrage leveren aan het VBF, laat het dan weten via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar de kerk? Beter op de fiets!

De werkgroep Duurzaamheid Hervormd Ede roept alle kerkgangers op om op de fiets naar de kerk te komen. Goed voor het milieu, goed voor de buurt en uw gezondheid. Meer informatie vindt u hier.