sionkerk logoSIONkerkgemeente

Kerkbodeberichten 8 juni

Avondmaal 17 juni

Volgende week zondag 17 juni wordt in onze gemeente opnieuw het Heilig Avondmaal gevierd. Op zaterdag 16 juni wordt hiervoor om 19:30 een bezinningsuur gehouden in de Sionkerk om te zingen, te bidden en te luisteren naar de rijke woorden uit het Avondmaalsformulier. Van harte welkom.

Doopaangifte

Op zondagmorgen 1 juli 2018 is er een doopdienst in de Sionkerk. Als u als gemeentelid uw kind in deze dienst wilt laten dopen, dan bent u welkom voor de doopaangifte op donderdagavond 21 juni om 19.15 in de Sionkerk.

Kinderoppas

Voor de oppas tijdens de kerkdiensten zijn we nog altijd op zoek naar nieuwe oppassers. Ben je 12 jaar of ouder en wil je graag meehelpen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VakantieBijbelFeest 2018

Op 21, 22 en 23 augustus is er alweer het 10e VakantieBijbelFeest rondom de Sionkerk! Het thema voor deze keer is: 'Zoek het uit!'. Actuele ontwikkelingen kunt u volgen op de facebook pagina van het VBF. Wilt u een bijdrage leveren aan het VBF, laat het dan weten via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terugblik gemeenteavond 23 mei

Eind mei hebben we samen met de gemeente teruggekeken op de activiteiten die we de afgelopen twee jaar hebben uitgevoerd (zie beleidsplan). We dachten na over onze missie (waarom zijn we gemeente en wat vraagt God van ons?) en hoe dat doorwerkt in de gemeente. Met circa 60 á 70 gemeenteleden hebben we samen besproken hoe we komende twee jaar verder gaan. In het bijzonder hebben ook kort stilgestaan bij de stappen die gezet gaan worden voor het verwachte beroepingswerk. In september 2018 zal een speciale gemeenteavond over het beroepingswerk worden georganiseerd, waarin u mee kunt denken.

Naar de kerk? Beter op de fiets!

De werkgroep Duurzaamheid Hervormd Ede roept alle kerkgangers op om op de fiets naar de kerk te komen. Goed voor het milieu, goed voor de buurt en uw gezondheid. Meer informatie vindt u hier.

Herenboeren Ede

Wilt u weten waar uw voedsel vandaan komt en een bijdrage leveren aan een gezonde en duurzaame voedselproductie? Er is een initatief in Ede waarbij 200 huishoudens samen een boederij (willen) starten waar u voor elke dag eten (groenten, fruit, vlees en eieren) kunt halen? Meer informatie kunt u vinden op de website van de Herenboeren Ede.