Sionkerkgemeente Ede

Sionkerk - Nieuws

Vakantiebijbelfeest 2017 - (T)op Survival!

Op 15, 16 en 17 augustus vindt ook dit jaar weer het Vakantiebijbelfeest rondom de Sionkerk plaats. Iedereen die in de wijk rondom de Sionkerk woont en alle gemeenteleden nodigen we uit bij onze activiteiten die plaatsvinden in de tent bij de kerk. Lees hier het programma van dit jaar. Bekijk ook de Vakantie Bijbelfeest Facebook pagina!

Dinsdag 15 augustus

10.00-12.00 Kinderochtend

Samen zingen  en naar  een  verhaal luisteren, genieten van de poppenkast en daarna knutselen of spelletjes doen.
Inloop vanaf 9.45.

14.00-16.00 Spelmiddag

Spelmiddag voor kinderen van 4 tot 12 jaar! Voor kinderen van 4 tot 6 jaar zelf voor begeleiding zorgen. Trek oude kleren aan
of neem droge kleren mee!

19.30-21.00 Sportieve avond

Een sportieve avond  voor jongeren van
10 jaar en ouder. Neem gerust een aantal supporters mee! Na afloop is er de prijs-uitreiking en zingen bij vuurkorven tot 22.00. Trek oude kleren aan
of neem droge kleren mee!

Woensdag 16 augustus

10.00-12.00 Kinderochtend

1 daglogo kompas kleurSamen zingen  en naar  een  verhaal luisteren, genieten van de poppenkast
en daarna knutselen of spelletjes doen. Inloop vanaf 9.45.

14.00-16.00 Bingomiddag

Bingo voor jong en oud met leuke
prijzen!

19.30-21.00 Quiz-avond

Een gezellige quiz-avond rondom de bijbel. Ga de uitdaging aan! Jong en oud welkom!

Donderdag 17 augustus

Inloop vanaf 9.45.

18:00-20.00 Maaltijd

4 daglogo verrekijker kleurGezellige maaltijd in combinatie met een terugblik op de ochtendprogramma’s.

Graag opgeven van tevoren, dit kan in de VBF-week t/m woensdag op de lijsten die in de kerk hangen, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 20 augustus

9.30-11.30 Afsluiting in de kerk

In de kerkdienst sluiten we gezamenlijk
het vakantiebijbelfeest af. Na de dienst willen we samen koffiedrinken, foto’s bekijken en nog wat liederen zingen.

Foto's Strandwandeling Jongeren Sionkerk in Noordwijk.

Zaterdagavond 24 juni - Strandwandeling Jongeren Sionkerk in Noordwijk.
Na een 'voedzame' maaltijd was er tijd voor 'sport en spel', waarbij niet iedereen het droog kon houden.
Voor we weer naar Ede terugreden, eerst nog een ijsje.
Een heel gezellige avond!

Foto's Strandwandeling Jongeren Sionkerk in Noordwijk 2017

Foto's gemeentebarbecue Sionkerk

BBQ SIONkerk

De spontaan georganiseerde gemeentebarbecue van de Sionkerk van zaterdag 10 juni 2017 was een succes! Zo'n 150 gemeenteleden - van 0 tot 90 jaar - waren op deze stralend mooie dag aanwezig.

Voor de kinderen stond er een enorm formaat springkussen/hindernisbaan klaar.
Terwijl organisator Jan Heijink iedereen welkom heette, waren Gert de Boer en Herman Assink al hard aan het bakken. Ook aan de kinderen was gedacht: zij hadden hun eigen barbecue waar ze zelf konden bakken. Daarnaast werd er twee keer een flinke lading patat bezorgd.
Als grote verrassing kwam om 19 uur een tuktuk van Bernardo's aangereden die iedereen trakteerde op een lekker ijsje. Een supergezellige gemeentebarbecue, voor herhaling vatbaar!! Bekijk de foto's...

Gemeentebarbecue 2017

Foto's Burendag 24 september

Zaterdag 24 september 2016 was de jaarlijkse burendag. Samen met bewoners voor bewoners uit de Indische buurt en vele andere vrijwilligers uit de wijk hebben we de schouders eronder gezet en er samen een prachtige dag van gemaakt. Hieronder de foto's

Burendag 2016

Fotos Vakantiebijbelfeest 2016

IMG 6920Het Vakantiebijbelfeest van de Sionkerk was ook dit jaar weer een groot succes. Ieder dag kwamen vele kinderen naar tent om daar te zingen, naar een verhaal te luisteren, te knutselen en spelletjes te doen. Maar ook 's middags en 's avonds was er genoeg te doen, zoals een vossenjacht, een bingomiddag, een spelletjesavond en een informatieavond van de stichting De Ontmoeting. Bekijk hier de foto's van het Vakantiebijbelfeest 2016!

Vakantiebijbelfeest 2016

Aan tafel VBF 2016In de week van 16 augustus 2016 wordt weer het jaarlijkse Vakantiebijbelfeest gehouden!
Lees hier de flyer waarin alle activiteiten staan!

Bijlagen:
Bewaar het bestand flyer_vbf_2016.pdfFlyer VBF 2016[ ]???713 kB

Beleidsplan

Tijdens de kerkenraadsvergadering van 17 maart j.l. is het Beleidsplan Sionkerkgemeente - periode 2016-2020 definitief vastgesteld.
In dit definitieve plan is de inbreng verwerkt van de gehouden wijkavond van 10 februari j.l. en de reacties die daarna nog zijn binnengekomen.
Het definitieve beleidsplan treft u hierbij aan.
We gaan nu verder met het uitvoeren van de beleidsvoornemens.
De kerkenraad