Welkom op de Jeugdwerk-Website!

Hoi! Welkom op de site van het Jeugdwerk van de Oude Kerk- en Sionkerkgemeente in Ede. Hier vind je informatie over alle kinder- en jeugdclubs en andere activiteiten.

• Kijk onder Clubs voor een overzicht van alle onze clubs.
  • Onder Activiteiten vind je een agenda waar alle clubavonden en andere activiteiten in terug te vinden zijn.
  • Bij Organisatie zie je wie er verantwoordelijk is voor het jeugdwerk in onze wijkgemeenten en wie de website bijhoudt.
  • En onder Fotoalbum vind je foto's van onze activiteiten.
  • Als je verder naar beneden scrollt, vind je actueel nieuws.

Kijk gerust eens rond op de site! Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via deze link!

Sing-In ‘Op reis’

Op D.V. zondagavond 24 juni is er een Sing-In in Rehoboth. We willen met elkaar veel liederen zingen tot eer van God. Het thema van deze Sing-In is ‘Op reis’. De aanvang is om 20.30 uur. Vanaf 20.00 uur, aansluitend aan de avonddienst in de Oude Kerk, is er inloop met koffie, thee en fris. Let op: het is deze keer dus niet in de Sionkerk, maar in Rehoboth. Iedereen is van harte welkom!