Welkom op de Jeugdwerk-Website!

Hoi! Welkom op de site van het Jeugdwerk van de Oude Kerk- en Sionkerkgemeente in Ede. Hier vind je informatie over alle kinder- en jeugdclubs en andere activiteiten.

  • Kijk onder Clubs voor een overzicht van alle onze clubs.
  • Onder Activiteiten vind je een agenda waar alle clubavonden en andere activiteiten in terug te vinden zijn.
  • Bij Organisatie zie je wie er verantwoordelijk is voor het jeugdwerk in onze wijkgemeenten en wie de website bijhoudt.
  • En onder Fotoalbum vind je foto's van onze activiteiten.
  • Als je verder naar beneden scrollt, vind je actueel nieuws.

Kijk gerust eens rond op de site! Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via deze link!

Startweekend - thema: Met hart en ziel

Hallo jongens/meisjes en jongeren,

De vakantieperiode breekt aan en hopelijk kunnen jullie allemaal genieten van een fijne vakantie. Als commissie zijn we al weer begonnen met de voorbereidingen voor het startweekend als opening voor het nieuwe seizoen. Dit jaar zal het plaatsvinden op DV 15 en 16 september 2018. Zaterdagmiddag zal er van ca. 13.15 tot 17.15 uur een programma zijn voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar. ’s Avonds worden alle jongeren van 12 jaar en ouder uitgenodigd.

In een volgend nieuwsbericht zal meer informatie volgen. Aanmelden voor de groep 4-12 jaar kan via de link hieronder:

 

Voor alle catechisanten en hun ouders en belangstellenden melden we ook alvast dat op maandag 17 september de gezamenlijke openingsavond van alle catechisatiegroepen plaatsvindt. Voor deze avond zal een spreker worden uitgenodigd en zal dit keer plaatsvinden in de Sionkerk. Noteert u/jij deze avond alvast in de agenda!

De Startweekendcommissie