Skip to main content

sionkerk logoSIONkerkgemeente

Vakantiebijbelfeest (VBF)

VakantieBijbelFeest 16-18 augustus

Zoals eerder aangekondigd zal het VakantieBijbelFeest, met als thema "Alles Andersom", plaatsvinden op DV 16, 17 en 18 augustus. 

Iedereen die in de wijk rondom de Sionkerk woont en alle gemeenteleden van de Sionkerk en Oude Kerk zijn van harte welkom bij de verschillende activiteiten die plaatsvinden in de tent bij de kerk. Voor alle activiteiten geldt: toegang gratis en wees van harte welkom! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. van Roekel, 06-51583195 of kijk op de eigen website van het vbf.

Op dinsdag van 10-12 uur is er een kinderochtend voor kinderen van 4-12 jaar, gevolgd door een bingomiddag voor jong en oud (van 14-16 uur) en savonds is er een workshopavond voor de zending (19:30-21:45 uur). Op woensdag starten we opnieuw met een kinderochtend, gevold door een spelmiddag voor kinderen van 4-12 jaar en savonds is er een sportieve avond die afgesloten wordt met zang en vuurkorven op het plein. Op donderdag 18 augustus is er een kinderochtend van 10-12 uur en vanaf 18 uur is er een gezamelijke maaltijd. 

Als VBF-team vragen we u mee te bidden voor gezegende dagen.
Branda, Hendrijn, Janneke, Cora, Anita, Sjaak en Teun
PS Wilt u ons werk financieel ondersteunen dan kunt u dit doen door een gift te storten in onze onder vermelding van VakantieBijbelFeest.