Skip to main content

sionkerk logoSIONkerkgemeente

Ouderenwerk

Ouderenmiddagen

In de periode van eind september t/m mei worden er elke dinsdagmiddag van 14.30 uur tot 16.30 uur ouderenmiddagen gehouden in “Rehoboth”. Deze middagen zijn gemeentebreed. Eerst wordt er een meditatie gehouden en daarna is er tijd voor een ontspannen programma. Ongeveer 5 keer per jaar wordt er een zgn. “Grote Middag” georganiseerd, waaronder ook een Kerst- en Paasmiddag. Voor de “Grote Middagen” wordt altijd een gast uitgenodigd. Deze middagen worden aangekondigd in de Kerkbode. Iedere senior is van harte welkom! Gaat u normaal op eigen gelegenheid naar de middagen maar heeft u nu vervoer nodig, wilt u dit dan vóór 1 september melden bij mevr. De Kool (225576) dan probeert zij een chauffeur voor u te regelen.

Inlichtingen worden graag gegeven door de leiding:
Mevr. G. Redert, telelefoon 643 123
Mevr. D van Roosmalen, telelefoon 614 339
Mevr. N. Kruijmer, telelefoon 555 558

Jaarlijkse dagtocht

De “Rehobothleiding” organiseert ieder jaar namens de diakonie een dagje uit voor ouderen. Er wordt een leuke dagtocht gemaakt in Nederland en onderweg wordt gezamenlijk gegeten. Meestal wordt deze dag in de tweede week van mei gepland. Ook hier geldt, zie de Kerkbode voor de juiste datum.

Vakantieweek ouderen

Binnen de Ouderencommissie houdt een aparte groep zich bezig met het organiseren van de vakantieweek voor ouderen. Deze commissie verzorgt alles rondom de vakantieweek, dus van het zoeken naar een geschikte locatie en de inschrijving van de deelnemers tot het begeleiden van de deelnemers bij de vakantieweek. Voor wie is deze vakantieweek bedoeld? Voor ouderen van 65 jaar of ouder, die zich in hoge mate zelf kunnen redden en die door 1 persoon geholpen kunnen worden (deelnemer die “1 op 1 begeleiding” nodig heeft kan niet mee). Ouderen die meer begeleiding nodig hebben, kunnen mee met de vakantieweek van het Nieuw Hydepark. Contactpersonen:

Kees en Klazien van de Weerd, telelefoon 0318-650866
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.