Skip to main content

logo groot

Kringen

Bijbelkring Timotheüs

Contactpersoon: Rijk Ploeg, tel: 0318-613432 e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Data: 25 september  bij Hilde van Broekhoven , West Breukelderweg   22 C in Bennekom. Daarna op 9 oktober, 30 oktober, 20 november, 11 december,  8 januari,  5 februari, 4 maart,  8 april, en 6 mei 2024. Aanvang: 20.00, einde: 22.00 uur.

Waar: afwisselend bij de deelnemers thuis

Korte omschrijving: Aan het begin van het seizoen wordt er een rooster gemaakt. Ook worden de bijbelkringavonden aangekondigd in de kerkbode. De kring heeft ongeveer 17 deelnemers in de leeftijd van 35 jaar tot 70 jaar. Per avond heeft één van de kringleden (op vrijwillige basis) de leiding en verzorgt de inleiding van het te behandelen Bijbelgedeelte. Na de inleiding/verklaring volgt er altijd een bespreking met vragen in groepen van ongeveer 5 kringleden waarna de avond plenair wordt afgesloten met het zingen van enkele liederen. Voor aanvang van het officiële gedeelte is er altijd ruimte voor ontmoeting en het delen van lief en leed. Dit zien wij ook als wezenlijk deel van onze kring.