Skip to main content

logo groot

De Oude Kerk-app

De Oude Kerk app is te downloaden in de store. Het doel van de app is de communicatie en onderlinge gemeenschap te versterken. Een app voor de hele gemeente: van jong tot oud. 

Zo bevat de app diverse berichtengroepen waarin berichtjes gedeeld kunnen worden. Denk hierbij aan berichten over gemeenteactiviteiten, bericht van de dominee over de preek van komende zondag en een geboortekaartje. Ook zal de app een contactpersonenboek krijgen met foto’s van alle gemeenteleden. Ten slotte bevat de app een agenda van alle activiteiten die plaatsvinden in de Oude Kerk. Van kerkdiensten, vergaderingen en verenigingen tot alle data van de clubs. 

De app is vanaf nu te downloaden. Hoe dat moet?
Via deze link kunt de app downloaden (link werkt alleen op een telefoon). Of zoek de app in de store op de naam van onze kerk. 

Als de app geïnstalleerd is, moet u uw naam en e-mailadres invoeren. Onze vraag is of u een foto van uzelf kunt uitzoeken (dus niet van een huisdier, (klein)kind of wat anders) zodat we ook iedereen kunnen zien. 

Mocht dit niet lukken dan heeft u vast een familielid of kennis die u kan helpen of spreek gerust iemand aan van de werkgroep Communicatie Oude Kerkgemeente. U kunt ook contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We zien u graag in de app! 

Vriendelijke groet, 
Werkgroep Communicatie Oude Kerkgemeente