Skip to main content

Nieuwe Kerkgemeente

Welkom bij de Nieuwe Kerk Ede

De Nieuwe Kerk is een gevarieerde en actieve geloofsgemeenschap. Elke zondag komen we samen om God en elkaar te ontmoeten. We willen groeien in geloof en zoeken naar de betekenis van het evangelie van Jezus Christus voor de wereld van vandaag.
Voor meer informatie zie "Onze missie en visie".

Kerkdiensten
Je bent van harte welkom in onze diensten die elke zondag beginnen om 9.30 uur en 17.00 uur en die thuis zijn te volgen via kerkdienstgemist.nl
De diensten in de Nieuwe Kerk hebben een herkenbare liturgie. De liederen die we zingen staan voornamelijk in het liedboek ‘zingen en bidden in huis en kerk’ (2013). Voor de Bijbellezingen gebruiken we de Nieuwe Bijbel Vertaling uit 2021 (NBV21). Alle teksten en melodieën zijn via de beamer te volgen.
Voor meer informatie, zie "Onze diensten".
Voor een overzicht van de diensten, zie "Agenda".

Kinderen
In de ochtenddienst is er veel aandacht voor de kinderen in de kerk. Voor in de kerk is er een kindergesprek, er is kindernevendienst en oppasdienst voor de allerkleinsten. Een keer in de 2 weken is er basiscatechese.
Voor meer informatie zie "Kinderen tijdens de dienst". 

Doordeweekse activiteiten
Doordeweeks zijn er activiteiten voor alle leeftijdsgroepen: jeugdclubs, diverse kringen, een gebedsgroep, avonden waarop we discussiëren over ingewikkelde thema’s of nadenken over gerechtigheid en dienstbaarheid, over relaties en de maatschappij.
Op onze website is hier veel over te vinden en je wordt van harte uitgenodigd om te kijken of er een activiteit bij is die bij jou past.
Voor meer informatie zie "Samen geloven" en "Elkaar ontmoeten".

Contact
Misschien heb je vragen over het geloof of heb je praktische hulp nodig.
Schroom niet om contact op te nemen. Dat kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of rechtstreeks contact op te nemen met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je nieuw in de kerk?
Als je nieuw bent in de kerk of als je aan het uitzoeken bent of de Nieuwe Kerk bij jou past, dan komen we graag bij je langs om je welkom te heten of om je meer te vertellen over de Nieuwe Kerkgemeente. Neem daarvoor gerust contact op met een van de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Natuurlijk zijn wij ook nieuwsgierig naar jou. Wie ben je, wat zijn je kwaliteiten en op welke manier zou jij je willen inzetten voor de gemeente? We maken graag kennis!

Twee keer per jaar organiseren we een bijeenkomst voor nieuwe gemeenteleden, als je daarbij wilt zijn, mail of bel dan naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan sturen we je daarvoor een uitnodiging. De eerstvolgende keer is op zondag 6 oktober 2024 na de ochtenddienst. 
We hopen dat je je snel thuis voelt in onze gemeente.