Skip to main content

Nieuwe Kerkgemeente

Contact

Contact opnemen

Wil je in contact komen met de Nieuwe Kerk?
Stuur een bericht naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Willemien Hendriks of bel 0318-612428.

Je kunt ook mailen of bellen met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ds. Peter Verbaan, 0318-225187.

Voor algemene vragen over Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je rechtstreeks contact opnemen.
Wil je weten bij welke sectie je hoort, bekijk dan het overzicht

Voor praktische zaken rond de kerkdiensten is kerkrentmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanspreekpunt, 06 53709093. Hij coördineert het team van kosters. 

Voor het reserveren of huren van een ruimte in de Rank, kun je contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Nel van Hal, 06 20661569. 

Heb je een vraag over financiële zaken, stuur dan een mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het rekeningnummer van de wijkkas is NL22RABO0373718543.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Abonneer.

Heb je een vraag of opmerking over de website of wil je een bericht laten plaatsen? Mail dan naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Welkom bij de Nieuwe Kerk Ede

De Nieuwe Kerk is een gevarieerde en actieve geloofsgemeenschap. Elke zondag komen we samen om God en elkaar te ontmoeten. We willen groeien in geloof en zoeken naar de betekenis van het evangelie van Jezus Christus voor de wereld van vandaag

Locatie en parkeren

De Nieuwe Kerk is goed bereikbaar. Het kerkgebouw staat op tien minuten loopafstand van station Ede-Centrum. Vanaf NS-station Ede-Wageningen is het een kwartier à twintig minuten lopen naar de kerk.

Adres: Verlengde Maanderweg 33, 6713 LD Ede
Telefoon: 0318-616293

Parkeren: In de straten rondom de kerk is voldoende parkeergelegenheid. Op het kerkplein zijn een paar (invaliden) parkeerplaatsen. Veroorzaak bij parkeren op de Verlengde Maanderweg of (achter de kerk) op de Margrietlaan geen overlast voor de omwonenden. Houd in- en uitritten van de bewoners in de wijk vrij.

fiets kerk

Kerkbode

Met de Edese kerkbode blijf je op de hoogte van het nieuws en activiteiten van alle Edese wijkgemeenten, inclusief die van de Nieuwe kerkgemeente. Neem contact op met het Kerkelijk bureau voor een abonnement.