Contact opnemen

Wil je in contact komen met de Nieuwe Kerk?
Stuur een bericht naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0318-612428.

Je kunt ook mailen of bellen met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ds. Peter Verbaan, 0318-225187.

Voor algemene vragen over Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je rechtstreeks contact opnemen. Wil je weten bij welke sectie je hoort, bekijk dan het overzicht

Neem contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor praktische zaken rond de kerkdiensten en met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je iets wilt weten over De Rank.

Heb je een vraag over financiële zaken, neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het rekeningnummer van de wijkkas is NL22RABO0373718543.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Abonneer.

Heb je een vraag of opmerking over de website of wil je een bericht laten plaatsen? Mail dan naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kerkbode

Met de Edese kerkbode blijf je op de hoogte van het nieuws en activiteiten van alle Edese wijkgemeenten, inclusief die van de Nieuwe kerkgemeente. Neem contact op met het Kerkelijk bureau voor een abonnement. 

Locatie en parkeren

De Nieuwe Kerk is goed bereikbaar. Het kerkgebouw staat op tien minuten loopafstand van station Ede-Centrum. Vanaf NS-station Ede-Wageningen is het een kwartier à twintig minuten lopen naar de kerk.

 

Adres: Verlengde Maanderweg 33, 6713 LD Ede
Telefoon: 0318 616293

Parkeren: In de straten rondom de kerk is voldoende parkeergelegenheid. Op het kerkplein zijn een paar (invaliden) parkeerplaatsen. Veroorzaak bij parkeren op de Verlengde Maanderweg of (achter de kerk) op de Margrietlaan geen overlast voor de omwonenden. Houd in- en uitritten van de bewoners in de wijk vrij.

fiets kerk