Skip to main content

Voorbereiding van de dienst

Het is altijd goed en mogelijk om voorbede te vragen voor een mede gemeentelid. Zorg er wel voor dat je vooraf toestemming hebt gevraagd om dit te doen en weet wat er genoemd mag worden. Voorbeden kunnen tot zaterdag 10:00 uur aangeleverd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Afkondigingen vlak voor aanvang van de dienst, kunnen ingeleverd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Afkondigingen worden niet via de Mededelingen dia's getoond en andersom. Let ook hier op privacy gevoelige informatie als de afkondiging over een persoon gaat; stem het met de betreffende persoon af wat vermeld mag worden. 

Een eenmalige mededeling via de beamer voor de volgende zondag kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een mededeling die meerdere weken getoond moet worden kan alleen via het Projectieverzoek systeem aangevraagd worden, of je stuurt het elke week in.
Je mag onderstaande sjabloon gebruiken voor de mededeling. Heb je een eigen dia gemaakt, zorg dan dat er zo weinig mogelijk tekst op staat. Beperk je tot wat je wil bereiken, dus geen achtergrond informatie, proza, etc. Gebruik daar een kerkbode / nieuwsmail of website artikel voor.