Contact opnemen

Wil je in contact komen met de Nieuwe Kerk? Stuur een bericht naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0318-612428.

Voor algemene vragen over Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je rechtstreeks contact opnemen. Wil je weten bij welke sectie je hoort, bekijk dan het overzicht

Neem contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor praktische zaken rond de kerkdiensten en met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je iets wilt weten over De Rank.

Heb je een vraag over financiƫle zaken, neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het rekeningnummer van de wijkkas is NL22RABO0373718543.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Abonneer.

Heb je een vraag of opmerking over de website? Mail dan naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..