kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Actie nieuwe apparatuur geluidstechniek

20171119 MixerAfgelopen jaar heeft Kerkelijk Centrum Emmaüs geïnvesteerd in nieuwe geluidsapparatuur en Kerk-TV. Hiervan maken wij tijdens diensten van Kleopasgemeente inmiddels dankbaar gebruik. Deze nieuwe geluidsapparatuur is echter alleen geschikt voor spraak, niet voor zang of instrumenten.
Omdat de oude geluidsapparatuur die tot nu toe door Kleopasgemeente gebruikt wordt bij Jeugddiensten, Zangdiensten en tijdens kamp reeds afgeschreven is, is het nu een goed moment om nieuwe geluidsapparatuur aan te schaffen, dat aan kan aansluiten op de geluidsapparatuur van Emmaüs en geschikt is voor zang en instrumenten. Denk hierbij aan een rack met mixer, draadloze bediening en goede zang- en instrumentmicrofoons.

Hiervoor is in afgelopen jaren reeds in de Wijkkas een reservering opgebouwd. Echter omdat het een fors bedrag betreft, en met investeren in nieuwe geluidsapparatuur de bodem van de Wijkkas snel in zicht komt, wordt in november 2017 een actie gehouden voor het inzamelen van geld. Wat is nodig?

Indien voor bijvoorbeeld een goed bezochte Kerstdienst met 400 kerkgangers een fictieve toegangsprijs gevraagd zou worden van € 5,- per persoon, dan zouden we al grotendeels uit de kosten zijn. Zondag 26 november 2017 kunt u na afloop van de diensten inschrijven op een intekenlijst voor uw bijdrage. Een gift kunt u nu natuurlijk ook overmaken op de Wijkkas, IBAN “NL06INGB0003445837” met vermelding “Geluidstechniek”. Vragen kunt u per e-mail richten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Leiding gezocht!

2015 ImmanuelClubOndanks dat we al lang en veel hebben gezocht naar nieuwe leiding voor de Immanuelclub zijn er nog 2 openstaande vacatures.

Een noodkreet: Wie wil het leidingteam van de Immanuelclub gaan versterken?
(elke 2 weken op donderdagavond van 18:45 uur tot 20:15 uur, kids van groep 6 t/m 8) In de huidige bezetting gaat het echt niet lukken en zal er gekeken moeten worden of de club wel doorgang kan vinden in 2018.

Wie kan ons helpen?
Mocht je interesse of vragen hebben dan kan u contact opnemen met Judith van Dam, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 0318645128.

Moment van gebed

gebed

Ook in 2017 en 2018 bidden we weer met elkaar voor de eredienst, de kerkenraad, zieken, specifieke activiteiten in onze wijk en andere ingebrachte gebedspunten. Op woensdag vanaf 19.00 tot 19.45. Klik op Lees meer... voor de agenda.

Lees meer

Fotoreportage Doopdienst

Doop20170827In de middagdienst is Isa gedoopt.

Jes 41:10 Wees niet bang, want ik ben bij je, vrees niet, want ik ben je God. Ik zal je sterken, ik zal je helpen, je steunen met mijn onoverwinnelijke rechterhand.

Fotoreportage

Noodoproep KinderKerstMusical 2017

2017KinderKerstMusicalEen Kerstmusical voor de kinderen is reeds in de maak, een datum is bekend (2 voorstellingen op D.V. zaterdag 23 december a.s.), de bestelling voor teksten en liedjes is geplaatst en waarschijnlijk is er ruimschoots creatief talent.

Maar met name organisatorisch talent is dringend gezocht. Anders kan de musical niet doorgaan!

Wil je meewerken aan de musical in de functie van: Algemeen organisator | Kostuumontwerpers | Muzikaal talent | Decorbouwers | Cateraars.

Meld je dan aan, graag vóór de zomervakantie, bij Dineke van den Houten, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.