kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Noodoproep KinderKerstMusical 2017

2017KinderKerstMusicalEen Kerstmusical voor de kinderen is reeds in de maak, een datum is bekend (2 voorstellingen op D.V. zaterdag 23 december a.s.), de bestelling voor teksten en liedjes is geplaatst en waarschijnlijk is er ruimschoots creatief talent.

Maar met name organisatorisch talent is dringend gezocht. Anders kan de musical niet doorgaan!

Wil je meewerken aan de musical in de functie van: Algemeen organisator | Kostuumontwerpers | Muzikaal talent | Decorbouwers | Cateraars.

Meld je dan aan, graag vóór de zomervakantie, bij Dineke van den Houten, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geslaagd

geslaagdOnlangs kregen de scholieren van het VO de uitslagen van de examens. Op diverse plaatsen zagen we vlaggen en tassen hangen. Voor zover we het wisten hebben we (de jeugdouderlingen en de leiding van Inside-Out) deze jongeren opgezocht.

Op 9 plaatsen konden we de geslaagde feliciteren. Merel, Meike, Bart, Naomi, Corinne, Lise, Romy, Jelmer en Wouter – van harte gefeliciteerd. Helaas moet Robin met een herexamen alsnog proberen de eindstreep te halen. We hebben hem sterkte gewenst en hopen dat het afgelopen dagen alsnog gelukt is.

Alle jongeren hebben we namens de Kleopasgemeente een cadeautje (waardebon van Bernado) uitgereikt.

Geniet ervan.

Vakantiegeld delen

Vakantiegeld delen

Kerk minima logoDe diaconie houdt ook dit jaar weer een actie 'Vakantiegeld Delen'. We gunnen elkaar iets extra's in de vakantie.

Maar mensen met een smalle beurs hebben dat extraatje vaak niet. Vergeet niet uw bijdrage voor deze actie over te maken op rekeningnummer NL61 FVLB 0699 9460 69 t.n.v. Diaconie Herv. Gemeente Ede onder vermelding van 'vakantiegeld delen 2017’.
Bedankt voor uw bijdrage.

Moment van gebed

gebed

Ook in 2016 en 2017 bidden we weer met elkaar voor de eredienst, de kerkenraad, zieken, specifieke activiteiten in onze wijk en andere ingebrachte gebedspunten. Op woensdag vanaf 19.00 tot 19.45. Klik op Lees meer... voor de agenda.

Lees meer