Hervormde gemeente Ede

Björn en Marlies

Vanuit de Oude Kerkgemeente zijn Marlies en Björn van Veelen in juni 2019 voor 6 jaar, namens de GZB, uitgezonden naar Salatiga. Een middelgrote stad in Midden-Java, Indonesië. Daar zal Marlies werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg en in het diaconaat. Een taak die past bij haar functie voorheen als begeleider in een woonvorm met verstandelijke gehandicapten. Björn wordt in Indonesië werkzaam in het jeugdwerk, wat ook aansluit bij zijn functie voorheen bij de HGJB.

Beiden zien het als een unieke ervaring om mee te leven en onderdeel te zijn van de wereldwijde kerk. Ze geloven dat God hen roept om iets van Zijn Koninkrijk zichtbaar te laten zijn op deze aarde. Dat deden in hun werk voorheen en dat gaan ze ook doen in Indonesië. Van februari tot juni 2019 hebben ze zich samen met een groep andere toekomstige zendingswerkers voorbereid op hun taak en leven in Indonesië. Op 9 juni 2019 zijn ze door de GZB uitgezonden naar Indonesië.

Meer informatie over hun werk, hun blog en mogelijkheid voor financiële ondersteuning vind u op de website van de GZB. Björn en Marlies