Hervormde gemeente Ede

Wie of wat volg jij na? Jezus zegt: Volg Mij!

Wie of wat volg jij na? Jezus zegt: Volg Mij!

Wie of wat volg jij na? Jezus zegt: Volg Mij!

Op vrijdagavond 3 en zaterdag 4 februari organiseert Operatie Mobilisatie in hun Missiehuis in Nijkerk een 2-daagse training met het thema “Come follow Me”. Een ogenschijnlijke makkelijke oproep, die Jezus in Mattheus 4 aan zijn discipelen doet. Kom, volg Mij!

Als we deze oproep even tot ons door laten dringen, dan komen al gauw de vragen, de tegenwerpingen, de twijfels, de ja-maars. Ben ik wel geschikt? Is deze opdracht ook voor mij? Waar moet ik beginnen? Hele herkenbare vragen. En toch! Dit is wat Jezus van ons vraagt. Volg mij! En ik zal jullie vissers van mensen maken.

Tijdens de 2-daagse training gaan we met elkaar ontdekken wat het nu eigenlijk betekent als we ja zeggen op de opdracht van Jezus. Volg mij! We gaan met elkaar op zoek naar Bijbelse antwoorden op de vragen, die in onze harten en hoofden leven. De ervaring leert dat tijdens deze dagen het verlangen in onze harten groeit om met vallen en opstaan Hem na te volgen en leren we van elkaar hoe we dat in ons eigen leven zouden kunnen doen.

Je zult zien dat er ook een nieuw verlangen ontstaat om het niet alleen voor onszelf te houden, maar ook daadwerkelijk te delen met de wereld om ons heen. Je kunt een interactief programma met aanbidding, inspirerende sprekers, moment van gebed, workshops en ontmoeting verwachten.

Ben je enthousiast geworden?
Meld je dan aan via www.operatiemobilisatie.nl/comefollowme

Namens de Zendingscommissie.