Hervormde gemeente Ede

Start Actie kerkbalans 2022

De jaarlijkse Actie Kerkbalans gaat weer van start. Wist u dat Kerkbalans de grootste fondsenwerving van het land is? Door het hele land vragen plaatselijke kerken aan hun leden om een financiële bijdrage. In de week van maandag 17 januari 2022  t/m 22 januari 2022 zal de Kerkbalansbrief met bijdrageformulier bij u bezorgd worden.

In de week maandag 24 januari 2022 t/m zaterdag 29 januari 2022 zullen uw enveloppen met toezeggingen door de vele lopers worden opgehaald.

Er is al heel veel voorbereidend werk gedaan. Dat ziet u terug in een nieuwe opzet van de flyer waarin u kunt zien waarvoor uw bijdrage nodig is.

Daarnaast is er nog een andere wijziging, er zal namelijk per echtpaar één brief worden aangeboden Het is gebleken dat er in veel gevallen één toezegging per echtpaar binnenkwam en daarnaast levert dit ook een besparing op in het papier wat wordt verstuurd.

Doet u nu ook weer mee?

Onze Hervormde gemeente is in alles afhankelijk van Gods Zegen maar kan praktisch alleen bestaan dankzij de financiële steun van u als leden. Er is in onze grote gemeente ook veel geld nodig om al het werk goede voortgang te laten hebben.

Doe daarom mee met de Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in.

We willen u hierbij alvast bedanken voor uw bijdrage!

Daniël de Lange, voorzitter CvK                                Gijs van Ginkel, secretaris CvK