Hervormde gemeente Ede

Protestant App

protestant-apple-android

PROTESTANT APP PER 1 MAAR 2019 OPGEHEVEN

De leverancier van de Protestant App stopt per 1 maart 2019 met de App. Er was te weinig animo om de App in stand te houden. Zowel de Kleopasgemeente als de Nieuwe Kerkgemeente zal heroverwegen of een vergelijkbaar alternatief bruikbaar en wenselijk is.

Voor de Nieuwe Kerkgemeente en de Kleopasgemeente.

'Protestant app' is de App van de Protestantse Kerk in Nederland, gemaakt voor kerkgemeenten. Sinds meer dan twee jaar gebruiken de Kleopasgemeente en de Nieuwe Kerkgemeente de App om hun nieuws, preekbeurten, liturgie, foto's, kerkomroep, etc. bij u/jou op je tablet of smartphone te presenteren.

Compatibiliteit Apple: iOS 6.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Deze app is geoptimaliseerd voor iPhone 5.

Compatibiliteit Android: Geen opgave.

Aangesloten wijkgemeenten: Nieuwe Kerkgemeente, Kleopasgemeente

Installeren:

Zoek na installatie naar "Ede" en selecteer de wijkgemeente (Nieuwe Kerkgemeente of Kleopasgemeente).