Hervormde gemeente Ede

Instructies / help

Instructies gebruik kerkomroep

kerkdienstgemist.nl

Per 22 maart 2020 is het mogelijk ook de kerkdiensten via kerkdienstgemist.nl te volgen. Dit is ontstaan in de periode van het coronavirus en uit de behoefte grote aantallen gebruikers gelijkertijd de kerkdiensten via internet te laten meebeleven.

U kunt de diensten volgen via de website en de app op uw mobiele telefoon of tablet.

kerkomroep.nl

Er kan direct via deze website naar kerkomroep.nl gekeken worden. Deze functionaliteit werkt in de meeste browsers, alleen FireFox vereist dat er een aparte plugin wordt geïnstalleerd, klik hier voor instructies.

Gebruik onderstaande instructie om problemen met het beluisteren of bekijken van de kerkomroep via internet, op te lossen.

Algemene controle

1. Klik op het audio icoontje (alleen geluid) of  (beeld en geluid) om de dienst af te spelen. Indien u tijdens de dienst mee luistert/kijkt, dan staat de dienst bovenaan in de lijst.
  2. Controleer of het geluid van uw PC aan staat en hard genoeg staat.
  3. Als u extra luidsprekers hebt, controleer of deze aanstaan en het geluid hard genoeg staat.

Als u niets hoort of ziet, dan kan het zijn dat er een instelling niet goed staat of er nog iets geïnstalleerd moet worden.

Deze kerkomroep werkt in de meeste browsers, echter de beste resultaten, ook op oude trage computers worden met de Chrome webrowser behaald.