sionkerk logoSIONkerkgemeente

Kerkdienst bekijken via internet

Als u niet meer in de gelegenheid bent om naar de kerk te gaan, kunt u via internet of de kerkradio de diensten thuis volgen. Via internet kan dit met

Kerkdienstgemist Kerkomroep

De diensten die worden uitgezonden, worden in de kerkbode vermeld.

Contactpersoon is:
Dhr. L.W. Jansen
Kraatsweg 50

Actuele diensten in de Sionkerk

zondag 16 aug 09:30 uur prop. A.N.J. Scheer (Huizen) - Sionkerk - Proosdijerveldweg 70 - Kerktelefoon kanaal 5
zondag 16 aug 17:00 uur prof. dr. H. van den Belt ( Woudenberg ) - Sionkerk - Proosdijerveldweg 70 - Kerktelefoon kanaal 5

KerkTV Hulp en instructies

PC en laptop

KerkTV werkt in de meeste webbrowsers, echter de beste resultaten, ook op oude trage computers worden met de Chrome webbrowser behaald.

Indien het niet werkt, dan kunt u altijd nog rechtstreeks naar:
- www.kerkdienstgemist.nl (Oude kerk, Sionkerk, Nieuwe kerk, Bethelkerk, De Ark, Kleopasgemeente)
www.kerkomroep.nl (Oude kerk, Sionkerk, Nieuwe kerk, Bethelkerk, De Ark)

Tablet en mobiel (Android en Apple)

Kerkdienstgemist heeft ook een App waarmee u de diensten kunt bekijken. Klik op Google Play als u een Android apparaat hebt of op App Store voor Apple.

google play badgeDownload on the App Store Badge NL RGB blk 100317