sionkerk logoSIONkerkgemeente

Verhalen van hoop - Online interview met teruggekomen zendingswerkers

 

 

Bekijk het interview

 

Stel een vraag aan de zendingswerkers

Heeft u tijdens het interview een vraag voor de zendingswerkers? U kunt uw vragen voor en tijdens de uitzending mailen, sms’en of WhatsAppen. Verschillende vragen zullen dan rechtstreeks door hen worden beantwoord.

 

WhatsApp/SMS: 06-470 634 03

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gerlinde in Centraal-Azië

Om veiligheidsredenen is het deze avond helaas niet mogelijk om Gerlinde in Centraal-Azië te spreken. Wilt u ook aan Gerlinde denken en haar meenemen in uw gebed?

 

Financieel steunen

Wilt u de zendingswerkers financieel steunen? Dat kan via onderstaande knoppen. Mocht u hier nog vragen over hebben, dan kunt u de gezamenlijke thuisfrontcommissies bereiken via onderstaande contactgegevens.

 

Gerlinde

Heleen

Björn en Marlies

 

WhatsApp/SMS: 06-470 634 03

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het zendingswerk van Gerlinde, Heleen, Björn en Marlies? Meld u dan voor hun nieuwsbrieven.

 

  • Nieuwsbrief Gerlinde: stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om u aan te melden
  • Nieuwsbrief Heleen
  • Nieuwsbrief Björn en Marlies

 

Gebedsmail ontvangen?

Wilt u e-mails ontvangen met gebedspunten van de zendingswerkers? Stuur een e-mail naar onderstaande e-mailadressen om u aan te melden.

  • Nieuwsbrief Gerlinde: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Nieuwsbrief Heleen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Nieuwsbrief Björn en Marlies:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.