sionkerk logoSIONkerkgemeente

Beroep Sionkerk op ds. C. H. Hogendoorn te Katwijk aan Zee

afbeeldingDe kerkenraad van de Sionkerk heeft unaniem het voornemen om een beroep uit te brengen op ds. C. H. Hogendoorn te Katwijk aan Zee om de predikantsvacature in onze wijkgemeente op te vullen. Ook de algemene kerkenraad heeft unaniem met dit voornemen ingestemd. Op zondagmorgen 14 april 2019 om 9.30 uur hoopt hij in ons midden voor te gaan.

Hoe verloopt het proces nu verder?

Als er geen bezwaren worden ingediend tegen het gevolgde verkiezingsproces, dan wordt op 5 april de formele beroepsbrief bij de dominee gebracht. Het beroep gaat in op dinsdag 9 april. Hierna heeft hij drie weken om duidelijkheid te krijgen over dit beroep.

Op zondagmorgen 14 april 2019 om 9.30 uur hoopt hij in ons midden voor te gaan.

Op dinsdag 23 april komt hij dan naar Ede voor een kennismakingsbezoek met de gemeente. U wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn op deze gemeenteavond.

Foto: Hervormde Vrouwenbond