oudekerkgemeente

Bijbelkamp 2023

Elke twee jaar wordt voor en door leden van de Oude Kerk- en Sionkerkgemeente een Bijbelkamp georganiseerd, rond Hemelvaart. We hoopten het 8e Bijbelkamp te kunnen organiseren in mei 2021. Helaas kon dit vanwege de covid-19 pandemie niet doorgaan. Ook in 2022 kon dit nog niet. We hebben als commissie daarom besloten het Bijbelkamp uit te stellen naar 2023.

En we zijn blij dat we u en jou kunnen laten weten dat we weer druk zijn met de voorbereidingen van het Bijbelkamp 2023. We hopen dat het komend jaar weer door kan gaan.

Het Bijbelkamp dat elke 2 jaar gehouden wordt, kent als vaste onderdelen: luisteren naar het Woord van God, samen zingen en bidden. En ook: ruimte voor onderlinge ontmoeting, samen corvee doen en tijd voor ontspanning. Het draagt bij aan de onderlinge verbondenheid binnen de gemeente en geeft geestelijk voedsel aan de deelnemers.

We hopen in de loop van dit jaar met meer informatie te kunnen komen over de volgende editie van het Bijbelkamp in Dv 2023, van 18-20 mei. Mocht u of jij nu al meer willen weten, neem dan contact op met Marinus Lamper (tel. 0318-619109 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).