oudekerkgemeente

Beroepingswerk

De kerkenraad deelt met vreugde en dankbaarheid mee dat ds. J.C. Breugem uit Boven-Hardinxveld zijn beroep naar de Oude Kerkgemeente heeft aangenomen.

We zullen u de komende weken nader informeren. We bevelen ds. J.C. Breugem en zijn gezin én de Hervormde gemeente van Boven-Hardinxveld van harte aan in uw voorbede

 

Even voorstellen...

Omdat ik niet eerder in de Oude Kerk van Ede voorgegaan ben, kennen wij elkaar nog niet op deze manier. Wij, familie Breugem, vormen een hecht en dynamisch gezin, bestaande uit ons als ouders en onze kinderen Anne, Hilde, Johan, Steve, Judith, Norah, Irene, Esther en Pieter. Sinds 2018 wonen we in Boven-Hardinxveld, waar we ons geroepen weten om de Heere te dienen. Eerder hebben we om die reden in Sommelsdijk en Goudswaard gewoond. Nog langer geleden leefden we als gezin in Delft. Mijn vrouw Bertha was in die tijd ergotherapeut en ik was werkzaam als projectleider/ adviseur bij het Ingenieursbureau van de dienst Gemeente Werken in Rotterdam en studeerde ik in deeltijd theologie. Samen leefden we mee in de Maranatha wijkgemeente en waren daar actief in onder andere zondagsschoolwerk, vakantiebijbeldagen en kerkenraad. We zien ernaar uit om met u en jou kennis te maken. 

ds.breugem

Met vriendelijke groet, familie J.C. Breugem