oudekerkgemeente

Voortzetting kerkdiensten na 18 december 2021

Moedeloosheid kan ons bevangen in deze dagen. Daartegenover staat het machtig Evangelie dat God ons opzoekt in Zijn Zoon, ons in genade ziet en met innerlijke ontferming over ons bewogen is. We zijn dankbaar dat Zijn Woord mag blijven klinken en wij dit mogen blijven horen. Laten we bidden om moed en volharding en elkaar als gemeenteleden niet uit het oog verliezen en bemoedigen met dit Woord.

Jezus dan sprak opnieuw tot hen en zei:
Ik ben het Licht der wereld;
wie Mij volgt,
zal beslist niet in de duisternis wandelen,
maar zal het licht van het leven hebben.

(Johannes 8:12)

Uitnodiging
De diensten worden zoals gebruikelijk online voortgezet, waarbij de komende tijd circa 50 mensen per dienst aanwezig zullen zijn, conform de richtlijn van de PKN.

Rehoboth
Op de zondagmorgen zal Rehoboth opengesteld worden. Wanneer u een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. verstuurt, zetten wij een stoel voor u klaar. Wanneer er breder belangstelling leeft om Rehoboth ook tijdens de avonddiensten weer open te stellen, zullen we daartoe overgaan. U kunt uw belangstelling hiervoor doorgeven door een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen of te bellen naar 0318-613002. Tijdens de morgendiensten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsmorgen is Rehoboth ook opengesteld.

Tijden
De komende periode zal de avonddienst weer gehouden worden op het gebruikelijke tijdstip, namelijk om 18.30 uur. Met dit tijdstip wordt aangesloten bij sluitingstijd van essentiële winkels. De oudejaaravonddienst begint wel om 19.30 uur.

Jongeren
Jongeren werden tot nu nog toe uitgenodigd om met elkaar de dienst bij te wonen in het koor. In het kader van de maatregelen hebben we ook hierin een moeilijke keuze moeten maken en zullen zij de komende tijd hiervoor niet uitgenodigd worden.

De kinderoppas wordt voortgezet. De opstapklas vervalt vooralsnog.

Vragen
Voor eventuele vragen kunt u terecht bij onze scriba: H.G. van Eldik, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0318 652130.

Uw wijkkerkenraad

Nog niet eerder aangemeld om de kerkdiensten te bezoeken? Dat kan alsnog via onderstaand formulier.