oudekerkgemeente

Aanmelden kerkdienst Oude Kerkgemeente - Vakantieperiode

In de komende periode zullen we gemeenteleden uitnodigen voor zover de tussenafstand van 1,5m afstand mogelijk is.

Zingen

Wij zijn verheugd dat de lofzang weer door de gehele gemeente kan plaats vinden.

Mondkapje

Wanneer u ervoor kiest om bij binnenkomst een mondkapje te dragen, staat u dat vrij.

Uitnodiging

U bent van harte welkom. In de morgendienst willen we vooral de jonge gezinnen gelegenheid geven om de kerkdienst te bezoeken en in de avonddiensten de ouderen en gezinnen met kinderen boven de 12 jaar. We volgen de richtlijnen van het RIVM en verwijzen u graag naar deze website bij uw afwegingen om al dan niet de kerkdiensten te bezoeken: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/risicogroepen.

Uiteraard geldt dat wanneer u last heeft van verkoudheid, keelpijn of andere symptomen die in verband worden gebracht met het coronavirus, u volgens de richtlijnen thuis moet blijven. U kunt hiervoor de aanwijzingen voor thuis- of gezinsquarantaine van het RIVM nagaan.

Voor de kerkdienst

Voordat u de kerkdienst bezoekt, adviseren we u het volgende:

• U wordt verzocht uiterlijk 15 minuten voor de aanvang van de kerkdienst aanwezig te zijn.
  • Bij de ingang(en) van de kerk kunt u uw handen ontsmetten en wordt u door iemand naar uw plaats begeleid.
  • U kunt geen gebruik maken van de kapstok.
  • Het gebruik van het toilet willen we zoveel mogelijk vermijden.

Tijdens en na de kerkdienst

De kerkdienst vindt plaats volgens de liturgie die u gewend bent. De collecten zullen echter niet tijdens de dienst plaatsvinden maar bij het verlaten van de kerkdienst. We verlaten het kerkgebouw niet tegelijk. De achterste rijen verlaten als eerste de kerk. Wilt u wachten tot de rij achter u in de kerk leeg is en daarna de kerk verlaten?

Aanmeldingsformulier

Wanneer u de kerkdiensten wilt bezoeken, kunt u zich opgeven met onderstaand aanmeldingsformulier.

U begrijpt dat we dankbaar zijn dat we kunnen samenkomen. Tegelijk missen we eens te meer dat we niet wekelijks bij elkaar in de kerk kunnen zijn. Wij vragen uw gebed voor hen die leidinggeven aan ons land en bidden dat in deze crisistijd er verlangen zal komen en zal zijn naar het Woord van God.

Onze ogen zijn op de HEERE.

Laatste update: 24 juni 2021