oudekerkgemeente

Save the date: Mannen-wandel event 2020

Afgelopen jaar hebben we voor het eerst dit wandel-event georganiseerd. We mogen terugkijken op twee geslaagde dagen! Daarom organiseren we het ook dit jaar weer, onder voorbehoud van de RIVM richtlijnen en mogelijkheden beschikbare locatie.

Het doel is om elkaar beter te leren kennen door middel van samen-zijn & bezinning én natuurlijk te genieten van de prachtige natuur die we wandelend gaan verkennen!

Wanneer? Eerste weekend september 2020. (let op: in verband met het coronavirus zullen we ons houden aan de maatregelen vanuit de overheid).
Waar? Oosterbeek, camping Oosterbeeks Rijnoever.
Kosten? € 25,- per persoon. Dit is inclusief overnachting op camping, eten en drinken. Let op: Pas als we zeker weten dat het event door kan gaan, zullen we je vragen € 25,- over te maken.
Hoe aanmelden? Je kunt je al aanmelden, stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je vragen hebt, bel een van onze commissieleden, of stuur een mailtje. Op de website van de Oude Kerkgemeente komt (nadere) alle informatie te staan.

Groeten van de commissie: Joop Hagenbeek, Henk- Jan de Kat, Bram Krijgsman, Martijn Melissen, Wim van Rossum en Lennard Slemmer.