oudekerkgemeente

Alpha vervolg kring

Vooral voor mensen die de Alpha-curscus hebben gevolgd en op zoek zijn naar een verdieping of een stimulans om de weg achter Jezus aan te vol te houden, hebben we sinds enkele maanden een Alpha vervolg kring.

In ongeveer 3 jaar gaan we samen door de hoofdlijn van de Bijbel heen. Voorbeelden van onderwerpen die aan de orde komen zijn: de Bijbel, schepping, zondeval, profeten, de wonderen van Jezus, het gebed, de Christelijke feesten, geloof en de brieven in de Bijbel. We bespreken dit door Bijbelgedeeltes als uitgangspunt te nemen.

De eerste avonden bleek dit steeds opnieuw dicht aan te sluiten op ons eigen leven en stimuleren we elkaar om dicht bij Jezus te leven. Het is goed mogelijk om ergens in de cyclus aan te haken. Als we de Bijbel door zijn, is het plan om weer van voren af aan te beginnen, zo maak je ook alle onderwerpen mee als je later aanhaakt.

We komen maandelijks bijeen, meer informatie kunt u/jij krijgen bij Ard Slomp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0318-656332).