oudekerkgemeente

Marlies en Björn uitgezonden naar Indonesië

Marlies (29) en Björn (28) van Veelen vertrekken in juni voor 6 jaar, namens de GZB, naar Salatiga. Een middelgrote stad in Midden-Java, Indonesië.

Marlies en BjornAl sinds haar 19e werkt Marlies in de gehandicaptenzorg en steeds vaker groeide bij haar het verlangen om haar expertise in het buitenland te delen en concreet mee te bouwen aan de wereldwijde Kerk. Björn heeft een aantal jaar gewerkt in het kerkelijke jeugdwerk (HGJB) en ook hij kijkt er erg naar uit om zich op Java in te gaan zetten voor het kerkelijke jeugdwerk.

De taak in Indonesië zien wij als opdracht. We geloven gaven en talenten te hebben ontvangen van onze God en dat het Zijn verlangen is dat we deze inzetten voor Zijn kerk.

In de wereldwijde Kerk is er plek voor iedereen. Er is geen onderscheid in afkomst, sociale status, rijkdom, leeftijd of kennis. En het is ons verlangen dat we dit samen met de kerk op Java steeds meer mogen ontdekken. En dat we gaan zien dat gehandicapten en jongeren ook steeds meer onderdeel worden van de kerk en dat hun gaven en talenten op waarde worden geschat. Daarom is zending zo belangrijk!

In juni 2019 worden wij door de GZB uitgezonden naar Indonesië, vanuit de Hervormde Gemeente Ede. De missie van de GZB is dat wereldwijd mensen bereikt worden met het Evangelie, zodat zij gaan leven zoals God dat bedoelt. Wij werken voor de GKJTU, een kerkelijke organisatie die vooral actief is in Noord en Midden-Java en de missie van de GZB volledig onderschrijft.

U kunt ons nu al volgen via:  

Onze website https://www.gzb.nl/zendingswerkers/marlies-en-bjorn-van-veelen/home?user_id=1032773 

Ons Instagram account https://www.instagram.com/leven_op_java/