oudekerkgemeente

Help mee met het Vakantie Bijbel Feest!

We kijken terug op een goede voorbereidingsavond samen met u en jou als vrijwilligers maar als commissie zijn we nog op zoek naar mensen die ons willen helpen op het Vakantie Bijbel Feest!

Op dit moment hebben we nog niet voldoende mensen om het VBF te kunnen houden op woensdagochtend 24, donderdagochtend 25 en vrijdagmiddag 26 oktober. Daarom nogmaals de oproep om hulp. Wil je meehelpen? Geef je dan op via de lijsten achterin de kerk en / of via het e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je ons op een praktische manier helpen maar kun je niet op bovenstaande data? Wil je dan jouw lege zuivelpakken (1 liter) bewaren en kartonnen dozen?

Hartelijke groet en alvast bedankt!
De VBF-commissie