oudekerkgemeente

Marriage Course start op 12 september

Mensen denken vaak dat de Marriage Course vooral bedoeld is voor mensen met wie het niet goed gaat in het huwelijk. Maar dat is juist niet zo. De cursus is er op gericht om samen te praten over allerlei onderwerpen die er toe doen in de relatie. Een relatie blijft een proces, er is geen finish. De Marriage Course draagt daar graag aan bij. Uit een internationaal onderzoek bleek dat voor 73% van de deelnemers van de Marriage Course geldt dat hun relatie significant verbeterd is.

Als jullie willen werken aan een sterke en blijvende relatie, is deze cursus echt iets voor jullie!

Tijdens de cursusavonden komen heel veel onderwerpen aan de orde, die belangrijk zijn voor een goede relatie. Na inleiding op een thema ga je als echtpaar hierover samen in gesprek in een veilige omgeving. Je hoeft niets te delen met andere deelnemers. De doelgroep zijn echtparen die willen investeren in een gezonde relatie en 5 gezellige avonden samen willen hebben.

Na de zomer willen wij opnieuw een Marriage Course aanbieden. De cursusdata zijn: woensdag 12 september, dinsdag 18 september, dinsdag 2 oktober, dinsdag 9 oktober, dinsdag 16 oktober van 19.30 – uiterlijk 22 uur in Rehoboth. Kosten deelname eenmalig  € 20,-- per echtpaar voor cursusmateriaal.

Voor meer informatie: Henk en Femmy Kuiper, tel. 693997. Opgave voor deelname bij voorkeur per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.