oudekerkgemeente

Kringen

Bijbelkring Filemon

Contact: A.Stam, Park Paasberg 9, 6711DP, tel 650315, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Bijbelkring Filemon is een jaar geleden gestart met een aantal echtparen. Het is bijzonder fijn dat er verschillende jonge echtparen meedoen, maar ook een aantal senior- echtparen. Het streven is dat zowel man als vrouw aanwezig is.

De kringavonden houden we bij de kringleden thuis. We beginnen rond 20.00 uur met koffie/thee en een bijpraatmoment. In de coronaperiode zijn de avonden digitaal gehouden. Degene die de Bijbelstudie heeft voorbereid opent de avond met zingen en gebed. Daarna wordt het Bijbelgedeelte doorgelezen en aan de hand van een korte inleiding met gespreksvragen wordt het thema van de avond besproken.

In het afgelopen seizoen hebben we het eerste deel van het Bijbelboek Romeinen besproken. Er is volop ruimte om ook geloofsvragen met elkaar te delen. De kringavond zal het nieuwe seizoen op woensdagavond gehouden worden, eenmaal per maand. Via de Filemonapp houden we het onderlinge contact.